16 Μαΐ 2018

Τι είπε ο πατέρας της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο (Βίντεο)

Τι είπε ο πατέρας της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο (Βίντεο)

Ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας, η οποία πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που έμενε στη Νέα Σμύρνη, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Αν μου το έλεγε, θα της έλεγα να κρατήσει το μωρό. Δεν είναι η πρώτη κοπέλα που το παθαίνει αυτό», ανέφερε.

Η νεαρή κοπέλα είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από όλους και γέννησε μόνη της στο σπίτι ενώ στη συνέχεια πέταξε το μωρό της. Όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού όπως είπε σε αστυνομικούς, προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός και στη συνέχεια εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο.

Ο πατέρας της μίλησε για τη σχέση που είχαν όσο ήταν παιδί. Για χάρη της, όπως είπε, αναγκάστηκε να χωρίσει και τη νέα του σύντροφο με την οποία ήταν μαζί 14 χρόνια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τι είπε ο πατέρας της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: