Σοκ στα Τρίκαλα από την δολοφονία της 45χρονης: Ο άντρας της την ζήλευε ενώ ο ίδιος είχε παιδί από εξωσυζυγική σχέση!
Σοκ στα Τρίκαλα από την δολοφονία της 45χρονης: Ο άντρας της την ζήλευε ενώ ο ίδιος είχε παιδί από εξωσυζυγική σχέση!

Ακόμα στα Τρίκαλα η τοπική κοινωνίας δεν μπορεί να «χωνέψει» την τραγωδία με την δολοφονία της 45χρονης από τον σύζυγό της. Ένας σύζυγος ο οποίος την ζήλευε αλλά ήταν αυτός ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέση και απέκτησε μάλιστα και ένα παιδί.

Ο ανθρώπινος εγωισμός είναι κάτι που κατατρώει τα πάντα.

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη το πρωί πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος για να απολογηθεί. Ο δράστης βρίσκεται προφυλακισμένος την ώρα που τα παιδιά του, κήδεψαν χτες την αγαπημένη τους μητέρα, η οποία κατακρεουργήθηκε με ένα κουζινομάχαιρο από τα χέρια του άντρα της, τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας πέρασαν το χθεσινό βράδυ στο σπίτι της 21χρονης αδερφής τους η οποία έχει ζητήσει βοήθεια ψυχολόγων, προκειμένου όλοι μαζί να ξεπεράσουν το σοκ της άγριας δολοφονίας της μητέρας τους από τα χέρια του πατέρα τους.

Τα προβλήματα στο γάμο της ξεκίνησαν όταν ο σύζυγό της άρχισε να έχει εξωσυζυγική σχέση με άλλη γυναίκα. Από τον παράνομο δεσμό του 50χρονου γεννήθηκε ένα παιδί το οποίο αυτός αναγνώρισε, γεγονός που πλήγωσε αφόρητα την 45χρονη Βαια. Όμως η άτυχη γυναίκα συνέχισε να μένει στο γάμο της και να δείχνει αφοσίωση στην ανατροφή των παιδιών της. Τα προβλήματα όμως παρέμεναν και οι καβγάδες μέσα στην οικογένεια ήταν ολοένα και πιο συχνοί.

Κάθε φορά που η Βάια του ζητούσε να χωρίσουν, αυτός τη χτυπούσε και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Έπαιρνε το τρίχρονο αγοράκι της αγκαλιά και έτρεχε μέσα στη νύχτα να κρυφτεί σε κάποιο γειτονικό σπίτι για να σωθεί από το μένος του άντρα της.

Τη περασμένη Δευτέρα πάνω σε έναν καβγά, η 45χρονη γυναίκα δεν πρόλαβε αυτή τη φορά να ξεφύγει από τα χέρια του άντρα της που της έκοψε το νήμα της ζωής με ένα κουζινομάχαιρο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της Βάιας Γκανιά, Γιώργος Παναγιώτου:

«Είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί προσωρινή διαταγή επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ζητούσε η θανούσα την απομάκρυνση του συζύγου από τη συζυγική οικία και την απαγόρευση προσέγγισης της ιδίας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να συζητηθεί η υπόθεση. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τώρα δεν είναι κάτι που προέκυψε το τελευταίο διάστημα, αναγκάστηκε η γυναίκα να απευθυνθεί σε δικηγόρο, για να κάνει τις διαδικασίες και να πάρει την επιμέλεια των παιδιών.

Αυτός τη ζήλευε πάρα πολύ και πίστευε ότι η Βάια έχει εξωσυζυγική σχέση και την κυνηγούσε να τη σκοτώσει . Αυτός είχε κάνει κι ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα το οποίο έχει αναγνωρίσει ως δικό του. Ήταν μια απελπισμένη γυναίκα η Βαια αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα».

Την υπερασπιστική τακτική του 50χρονου σκιαγραφούν στο μεταξύ οι συνήγοροί του, Νικόλαος Αλεξίου και Στέφανος Μπέης, οι οποίοι σε δήλωσή τους σημειώνουν ότι ο κατηγορούμενος είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και υποστηρίζουν ότι βρέθηκε σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής όταν το θύμα του μίλησε με έντονο και μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα.

Αναλυτικά η δήλωση των δικηγόρων έχει ως εξής

«Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα. Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications