Ποιος δημιούργησε  αυτή η πυραμίδα στη Σελήνη; VIDEO
Ποιος δημιούργησε  αυτή η πυραμίδα στη Σελήνη;

Ερευνητές βρήκαν ένα σχηματισμό που μοιάζει με πυραμίδα στο φεγγάρι, και οι "ειδικοί" δεν γνωρίζουν τι είναι. Ένας ερευνητής UFO που ερευνά εικόνες τις NASA, λέει ότι έχει βρει μια «παρόμοια δομή με μια πυραμίδα» στην επιφάνεια του φεγγαριού και ειναι απόδειξη της εξωγήινης ζωής.Ο Mark Sawalha ισχυρίζεται ότι έχει βρει μια πυραμίδα στο φεγγάρι.

Ο ερευνητής των UFO Mark Sawalha λέει ότι βρήκε την πυραμίδα σε μια εικόνα της NASA κοντά στον κρατήρα Eudoxus. Το βίντεο βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.Αποκάλυψε τι βρήκε σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο "Pyramid on the Moon".

Εδώ είναι μια πυραμίδα κοιτάζοντας το αντικείμενο στο κέντρο του κρατήρα σε μια εικόνα από τη NASA του Lunar Reconnaissance Orbiter (LROC) στη Σελήνη φαίνεται καθαρά . Λέει

«Όταν άρχισα την ερευνώ αυτό το τεράστιο χάρτη της LROC βρήκα αυτό το αντικείμενο που μοιάζει με μια πυραμίδα στον κρατήρα Eudoxus, συνάδελφοι ερευνητές έχουν βρει επίσης και άλλα αντικείμενα στην ίδια εικόνα, και διάφορες ανωμαλίες». Τα προηγούμενα ευρήματα του κ. Sawalha περιλαμβάνουν αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να είναι ξένη τέχνη, κύβοι και άλλες δομές στο φεγγάρι, ακόμα και κτίρια στην Αφροδίτη.

Ορισμένοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το φεγγάρι θα μπορούσε να ειναι υπό κατοχή εξωγήινων και γι 'αυτό η NASA δεν επέστρεψε ξανά απο τις αποστολές του Apollo, που έληξαν στη δεκαετία του '70.

Υποπτεύονται ότι τα ευρήματα όπως αυτή η πυραμίδα και άλλες ανωμαλίες στο φεγγάρι θα μπορούσαν να είναι μνημεία που χτίστηκαν από έναν αρχαίο ξένο πολιτισμό, και ειναι παρόμοιες με πυραμίδες και άλλες δομές στη Γη.

Ωστόσο, οι σκεπτικιστές και η NASA λένε ότι η πυραμίδα και παρόμοια ευρήματα είναι μόνο τα αποτελέσματα παιχνιδιών του φακού-που σήμαινε ότι η νέα «πυραμίδα στο φεγγάρι» θα μπορούσε απλά να είναι ένας στρεβλωμένος βράχος. Το οτι η NASA αποκρύπτει τα πάντα ειναι γνωστό, μονο στην ιδέα οτι είχε διευθυντή Οβριό πριν κάποια χρονιά και τον ανακάλυψαν τυχαια, (δεν γνωρίζουμε αν ειναι σήμερα ο ίδιος ) αρκεί για καταλάβει κάνεις πόσο "έγκυρα" ειναι αυτα που λένε στην NASA προς τα έξω...

Και έβαλαν το τσιράκι τους κάποιον Scott Brando να λεει τα γνωστά παραμυθία,του τύπου ειναι μια οπτική ψευδαίσθηση, η τακτική που ακολουθεί η μασονία ειναι πάντα ίδια, όποτε βγαίνει κάτι στο φως βάζει τα troll της και εν ανάγκη πληρώνει κάτι ψευδο-επιστήμονες γνωστοί και ως χρήσιμοι ηλίθιοι, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους να λένε ψέμματα για καλύψουν την αλήθεια σε πολλά θέματα οχι μονο σε τέτοια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications