Μια κούκλα στην οποία μέσα της «παγιδεύτηκαν» δύο ψυχές!! αυτο λέει ένας Βρετανός
Μια κούκλα στην οποία μέσα της «παγιδεύτηκαν» δύο ψυχές!! αυτο λέει ένας Βρετανός

Αυτή η ίδια η κούκλα φαίνεται λίγο τρομακτική, και πολλά μεταφυσικά συνδέονται με αυτήν την κούκλα. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της είπαν οτι μια μέρα που πήγαν στο δωμάτιο που ειχαν την κούκλα σε ένα κουτί διαπίστωσαν οτι το κουτί της ηταν είναι ανοιχτό. Και την επόμενη ημέρα ξανά έκλεισε απο μονο του, και λένε ότι κανένας δεν είχε αγγίξει το κουτί ούτε είχε μπει κάποιος άλλος στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον σημερινό ιδιοκτήτη της που ειναι ένας 21-άχρονος Βρετανός με το όνομα Ben Kanama απο το Leicestershire της Βρετανίας,ισχυρίζεται οτι μέσα στην κούκλα υπάρχουν πνεύματα.

Ο Ben εργάζεται ως εθελοντής σε ένα μουσείο με ιστορικά διάφορα αντικείμενα και ηταν λάτρης παλαιών αντικείμενων. Μια μέρα ανακάλυψε οτι ηταν προς πώληση αυτή η βικτοριανή κούκλα που ηταν μέσα σε ένα μικρό ξύλινο κιβώτιο,στο οποίο βρισκόταν και μια σημείωση.

Το σημείωμα έλεγε ότι η κούκλα βρέθηκε το 1990 και ότι μέσα της υπάρχουν δυο πνεύματα με τα ονόματα Sarah και Richard (Ρίτσαρντ και Σάρα). Σύμφωνα με τον Ben, όταν πήρε την κούκλα, άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα στο σπίτι του." Άρχισα να ακούω παράξενα κτυπήματα και άλλους περίεργους ήχους. Όταν το φως στο μπάνιο άρχισε να αναβοσβήνει από μόνο του, σαν κάποιος να πατούσε τον διακόπτη. Φοβήθηκα. "

Ο Ben είχε ασχοληθεί και ερευνήσει τα παραφυσικά φαινόμενα εδώ και πολλά χρόνια, και αρχικά άρχισε να ερευνά αυτα τα φαινόμενα μετά το θάνατο των γονέων του όταν ήταν ακόμα παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, πήρε μεγάλη παρηγοριά όταν έμαθε ότι μπορεί να υπάρχει ένας πνευματικός κόσμος στον οποίο είναι εκεί οι νεκροί γονείς του.

Το πλήρες κείμενο μιας περίεργης σημείωσης που ηταν μαζί με την κούκλα:

Γεια σας, σας ευχαριστώ για την αγορά του Richard και της Sarah. Αυτά τα δύο στοιχεία (η κούκλα και το κουτί) είχαν βρεθεί σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο την δεκαετία του 1990.

Μια γυναίκα που τα βρήκε τα πήρε στο σπίτι της. Και άρχισε να παρατηρεί ότι η κούκλα άλλαζε τη θέση των χεριών και τα πόδια της και το κουτί άνοιγε και έκλεινε, κάτι που συνέβη αρκετές φορές. Στη συνέχεια, η γυναίκα άρχισε να ακούει θορύβους που προέρχονταν από το δωμάτιο στο οποίο είχε την κούκλα. Η δραστηριότητα αυξήθηκε και η γυναίκα ζήτησε από τη θεία της να την βοηθήσει. Η θεία της πήρε την κούκλα και έκανε μια συνεδρία μαζί της.

Έμαθε ότι στην κούκλα υπάρχουν δυο ψυχές και τα ονόματά τους ηταν Ρίτσαρντ και Σάρα. Ήταν λάτρεις της ζωής και αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ προσκολλημένοι σε πράγματα που ήταν ιδιαίτερα για αυτούς. Το πνεύμα της Σάρα συνδέεται με αυτη την κούκλα και το πνεύμα του Ρίτσαρντ με το μικρό κουτί. Δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι και από πού ήρθαν.

Αυτό το στοιχείο μετά από την αγορά από εμάς, μας επέστρεψαν πίσω αφού ο αγοραστής τους ανέφερε ότι τη νύχτα κάποιος ανέβαινε και κατέβαινε στις σκάλες, και στη συνέχεια άρχισε να ακούει ένα ψίθυρο. Και θα τον έβγαζαν τρελό. Σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο, πρέπει να επισημάνω ότι όλα αυτά είναι μόνο μια ιστορία για διασκέδαση, πραγματικά δεν μπορεί να είναι παραφυσικά φαινόμενα. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά ραβδιά με λευκό φασκόμηλο εάν απαιτείται. Σας ευχαριστώ, Εὐλογητὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications