70-άχρονη γυναίκα στο Μεξικό έμεινε έγκυος!
70-άχρονη γυναίκα στο Μεξικό έμεινε έγκυος!

Μια 70χρονη γυναίκα στο Μεξικό ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος στο όγδοο παιδί της, μπορεί να γίνει η γηραιότερη μητέρα της ιστορίας αν γεννήσει σε τρεις μήνες.

Η Maria de la Luz από την πόλη της Μαζατλάν, διαβεβαιώνει ότι είναι τώρα στο έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ειναι κορίτσι. Υποστηρίζοντας τα λόγια της, λέει ότι έχει φωτογραφίες απο απο το υπερηχογράφημα για να το αποδείξει.

Το εντυπωσιακό της εγκυμοσύνης της σε μια τόσο προχωρημένη ηλικία, ειναι οτι γυναίκα λέει οτι δεν έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά κατάλαβε οτι ειναι έγκυος τυχαία πριν από τρεις μήνες.

Η Μαρία ντε λα Λουζ λέει ότι πονούσαν τα πόδια και αργότερα είχε εμετούς και η ζάλη. Μετά από αυτό έκανε υπερηχογράφημα πιστευοντας οτι είχε καποιο θέμα υγείας, στην εξέταση που της έκαναν διαπίστωσαν οτι ηταν έγκυος! και δεν μπορούσε να το πιστέψει και χρειάστηκε περίπου δέκα επιπλέον υπερήχους σε ιδιωτικές κλινικές και δημόσια νοσοκομεία για να ειναι 100% σίγουρη οτι πράγματι ειναι έγκυος.

Στις 18 Ιουλίου πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο της και στη συνέχεια θα γεννήσει μέσω καισαρικής επειδή φοβάται ότι δεν θα μπορέσει με φυσιολογική γέννα εξαιτίας της ηλικίας της.

"Μου είπαν ότι είμαι έγκυος σε κορίτσι"

Η σημερινή μεγαλύτερη γυναικά που γέννησε και έχει το ρεκόρ στην Αμερική, είναι μια κάτοικος της Καλιφόρνιας, η οποία ήταν 66 ετών, όταν γέννησε δίδυμα αγόρια, τον Δεκέμβριο του 2006. Η γυναίκα κατάφερε να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση σε ιδιωτική κλινική, και εκεί είπε ψέματα για την πραγματική ηλικία της.

Και πριν απο αυτήν το ρεκόρ είχε μια γυναικά απο την Ρουμανία, η Adriana Iliescu, που γέννησε στα 66 χρονιά το 2005.

Επίσης στον τύπο αναφέρθηκε και μια γυναικά απο την Ινδία, η Omkari Panvar ισχυρίστηκε ότι ήταν 70 ετών όταν γέννησε δίδυμα το 2008, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν επαληθεύτηκαν.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications