Ο βιογράφος του Nikola Tesla ισχυρίζεται ότι ο επιστήμονας άκουσε τη συζήτηση των εξωγήινων!
Ο βιογράφος του Nikola Tesla ισχυρίζεται ότι ο επιστήμονας άκουσε τη συζήτηση των εξωγήινων!

«Είπε ότι ακουγόταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι μιλούν ο ένας στον άλλο, και σημείωσε ότι είχε ακούσει στην συνομιλία μεταξύ δυο νοήμον όντων από άλλο πλανήτη.Ακόμα κι αν δεν ήξερε σε τι γλώσσα μυούσαν και τι έλεγαν, αλλα αισθανόταν ότι τους κατάλαβε».

Ο Tim Schwartz , ο διάσημος βιογράφος του Νίκολα Τέσλα , έγραψε στο νέο του βιβλίο ότι ο Τέσλα μπορεί να είχε κάποιες συνδέσεις με τους εξωγήινους. Το Βιβλίο του ονομάζεται ("The Lost Papers of Nikola Tesla: HAARP – Chemtrails and Secrets of Alternative 4").

Το όνομα του εφευρέτη Nikola Tesla (1856-1943) συνδέεται με έναν τεράστιο αριθμό μυστηρίων εφευρέσεων,και μυστικισμού. Φημολογείται ότι τα περισσότερα από τα αρχεία του κατασχέθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση που τον δολοφόνησε και πολλές εφευρέσεις τις επόμενες δεκαετίες βασίζονται σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον Schwartz, ενώ εργαζόταν σε μία από τις εφευρέσεις του, ο Tesla ανακάλυψε ραδιοσήματα που προέρχονταν από εξωγήινες επικοινωνίες. Μετά από αυτό το γεγονός, έγινε εμμονή στον εφευρέτη η ιδέα της δημιουργίας ενός ισχυρού ραδιοφωνικού δέκτη. Και αναρωτήθηκε εκείνη την εποχή, ότι ίσως είχε ακούσει την επικοινωνία εξωγήινων απο άλλο πλανήτη, όπως ο ίδιος το έθεσε.

Από εκείνη τη στιγμή είχε ένα είδος εμμονής για τη δημιουργία καλύτερων σταθμών λήψης ραδιοκυμάτων και προσπαθήσουμε να καταλάβει τι είχε ακούσει. Ισχυρίστηκε ότι είχε δεχτεί πραγματικά μια φωνητική μεταφορά.

Είπε ότι ακούγονταν σαν να μιλούσαν ο ένας στον άλλον. Στα σημειώματα του υπάρχουν σημειώσεις ότι άκουσε όντα από έναν άλλο πλανήτη και μιλούσαν μεταξύ τους, αν και δεν γνώριζε ποια γλώσσα μιλούσαν. Αλλά εξακολουθούσε να αισθάνεται ότι τους κατάλαβε ».

Σε εκείνα τα χρόνια, δεν ήξεραν ότι ο Άρης πιθανότατα δεν ήταν κατάλληλος για ζωή, οπότε ο Tesla σκέφτηκε αρχικά ότι αυτά τα σήματα μπορεί να προέρχονται από τον Κόκκινο Πλανήτη. Ενώ τα περισσότερα από τα περίφημα αρχεία του Tesla και οι προσωπικές του σημειώσεις βρίσκονται στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης, ο Schwartz ισχυρίζεται ότι αγόρασε πολλές ιδιωτικές σημειώσεις του σε δημοπρασία το 1976.

Και σε αυτά ηταν που διάβασε για το γεγονός ότι ο Τέσλα άκουσε τη συζήτηση των εξωγήινων. Ωστόσο, αυτά τα αρχεία δεν μπορούν να προβληθούν. Ο Schwartz ισχυρίζεται ότι αργότερα όλα εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος μετά την επίσκεψη των μυστηριωδών «ανδρών με τα μαύρα».©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications