«Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα» -Ο απίστευτος διάλογος του μητροκτόνου της Ν. Σμύρνης με τους αστυνομικούς
«Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα» -Ο απίστευτος διάλογος του μητροκτόνου της Ν. Σμύρνης με τους αστυνομικούς

Ο 38χρονος γιος της Αγγελικής Καπετανάκη φέρεται να σκότωσε την 64χρονη μητέρα του, χτυπώντας την στο λαιμό, και ύστερα, για 3 ολόκληρες ημέρες, κάθισε δίπλα της και περίμενε...Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε σε διαμέρισμα στην οδό Ιωνίας 11, στη Νέα Σμύρνη.

Επιτόπου στο διαμέρισμα έχει φθάσει η σήμανση, ενώ όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο iefimerida, η γυναίκα έμενε στο διαμέρισμα με τους δυο της γιους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Ιωνίας 11 ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για δυσοσμία που προερχόταν από ένα από τα διαμερίσματα.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο διαμέρισμα. Εκεί είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει και να κάθεται σε μία καρέκλα. Απέναντί του, σε μια άλλη καρέκλα, βρισκόταν η σορός της μητέρας του σε αποσύνθεση.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του πριν από 3 μέρες. Ο άνδρας με κυνική απάθεια είπε τότε στους αστυνομικούς: «Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα από τις 7 του μήνα»…

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε ήδη αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια σήψης.Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος εξηγεί στους δημοσιογράφους ότι η άτυχη γυναίκα έμενε εκεί με τους δυο της γιους:

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications