Μυστήριο στη Μοντάνα: σκότωσαν ένα περίεργο πλάσμα που μοιάζει με λύκο αλλά δεν ειναι!
Μυστήριο στη Μοντάνα: σκότωσαν ένα περίεργο πλάσμα

Ένα μυστηριώδες πλάσμα σαν λύκος κυνηγήθηκε στις 16 Μαΐου και πυροβολήθηκε στο Denton της Montana (ΗΠΑ). Από τότε,οι φωτογραφίες του ζώου έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, και οι εμπειρογνώμονες άγριας ζωής και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αναρωτιούνται τι ζώο είναι.

"Δεν έχουμε καμία ιδέα για το τι είναι έως ότου έχουμε τα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA", δήλωσε ο Bruce Auchly, του Montana Parks. Το ζώο ηταν σε ένα ράντσο και πυροβολήθηκε θανάσιμα, ερευνούμε το θέμα και έχουμε στείλει το σώμα στο εργαστήριο μας στο Bozeman".

Το εν λόγω ζώο έχει πολλά χαρακτηριστικά ενός λύκου, όπως γκρι γούνα, ένα μεγάλο κεφάλι και ένα επιμήκη ρύγχος. Ταυτόχρονα, έχει μακριά αυτιά,όλοι συμφωνούν ότι μοιάζει με λύκο, αλλά απορρίπτουν ότι ειναι λύκος..

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,οι υπεύθυνοι για τις υποθέσεις άγριας ζωής ανταποκρίθηκαν στην έκκληση ενός αγρότη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε έναν λύκο στις 16 Μαΐου. Οι ειδικοί ανέλυσαν τις φωτογραφίες του ζώου και συλλογικά αμφέβαλλαν ότι ήταν ένας πραγματικός λύκος.

Υβριδικό πλάσμα; ο Ty Smucker, ειδικός στους λύκους, δεν είναι σίγουρος τι είδους ζώου ειναι αλλά από την εμπειρία του λέει μια θεωρία:Τα αυτιά είναι πολύ μεγάλα. Τα πόδια του ειναι μικρά, και το δέρμα του φαίνεται παράξενο. Ίσως ειναι καποιο υβρίδιο μεταξύ σκύλου και λύκου. Μερικοί μιλούσαν για το μυθικό chupacabra.

Υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι το μυθικό πλάσμα του λεγόμενου Dogman. Αρκετοί άνθρωποι στο παρελθόν ανέφεραν ότι είχαν συναντήσεις απο τους άντρες με τα μαύρα αφου είχαν δει το λεγόμενο Dogman.

Το νομοθετικό σώμα της Μοντάνα του 2013,και ο νόμος SB 200 καθορίζει μια σεζόν για το κυνήγι, και επιτρέπει στους αγρότες και ιδιοκτήτες φάρμας να σκοτώσουν τους λύκους αν εισβάλουν στην ιδιωτική ιδιοκτησία τους και «αποτελούν δυνητική απειλή για την ανθρώπινη ασφάλεια, η τα βοοειδή τους.

Οι λύκοι και τα σκυλιά είναι τα μοναδικά είδη στον κόσμο των ζώων, που πέρα από τις ομοιότητές τους, μπορούν να ζευγαρώσουν μεταξύ τους και να κάνουν απόγονους άλλης ράτσας, που με τη σειρά τους μπορούν να γεννήσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι διαφορετικό από το ζευγάρωμα μεταξύ ενός αλόγου και ενός γαϊδουριού, το οποίο θα βγει ένα μουλάρι, που είναι πάντα στείρα. Προς το παρόν, το μυστήριο του περίεργου ζώου της Montana, συνεχίζεται μέχρι τα εργαστηριακά αποτελέσματα.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

chupacabra !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications