Ερώτηση: Γιατί γίνεται ξανά η δίκη  Αμβρόσιου?  δείτε την απάντηση!
Ερώτηση: Γιατί γίνεται ξανά η δίκη  Αμβρόσιου? δείτε την απάντηση

Εκ νέου θα δικαστεί ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μετά την έφεση που άσκησε κατά της αθωωτικής απόφασης, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου.

H δίκη προσδιορίστηκε προ ημερών για τις 14 Νοεμβρίου από το Τριμελές Εφετείο Αιγίου. Να θυμίσουμε πως έφεση κατά της απόφασης άσκησε και ο εισαγγελέας Εφετών Πατρών, για το αδίκημα της κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος αλλά και η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου για τα άλλα δύο σκέλη του κατηγορητηρίου.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Αμβροσίου, Γιώργος Μπέσκος είπε ότι «η έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης ασκήθηκε έπειτα από αίτηση που κατέθεσαν οι εγκαλούντες, βάσει των όσων προβλέπονται από τη δικονομία».Μπλα μπλα μπλα,

Απάντηση: είδατε πως έκαναν οι κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας σε ιστοσελίδες τους όταν αθώωσαν τον Αμβρόσιο? έχουν γεμίσει το ίντερνετ με αριστερές δηθεν ανεξάρτητες ιστοσελίδες μόνιμης διασποράς αριστερών fake news και παραχάραξης της ιστορίας με ορδές troll να σχολιάσουν υπέρ των ψεμμάτων τους.

Θα βάλουν δικούς αριστερούς "δικαστές" και μασόνους όπως κάνουν με την Χ,Α, μήπως υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει σε μασόνους να ειναι δικαστές βουλευτές κτλ? έχουν φτιάξει τους νομούς στα μετρά τους! τι εστί μασόνοι? όταν δεν ειναι ιουδαϊκής φυλής, ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι μειωμένης νοημοσύνης, που νομιζουν οτι κάτι κάνουν, οπως οι χρήσιμοι ηλίθιοι Γκοιμ κομμουνιστες, του τύπου μουσουλμάνοι που θα πάνε στο παράδεισο και θα τους περιμένουν 20 παρθένες αν σκοτώσουν άπιστους, ίδια ράτσα ειναι εξάλλου με τους κομμουνιστές της κατηγορίας δογματισμένα Γκοιμ, άπλα οι άλλοι ειναι με το Ισλάμ ενώ αυτοι με τον κομμουνισμό .

ΥΓ οι αληθινοί κομμουνιστες και αριστεροί μαντέψτε τι φυλής ειναι, και αυτοι καθοδηγούν τους χρήσιμους ηλίθιους αλλα η μάζα κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου ..Γιαυτό ξανα γίνεται η δίκη τόσο απλό!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications