Ανατριχιαστικό! Γιγαντιαία σαρανταποδαρούσα εναντίον φιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ψάχνετε ένα ανατριχιαστικό βίντεο μόλις το βρήκατε!Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε στο Βιετνάμ.

Φώτο Αμερικανός στρατιώτης στο Βιετνάμ όπου κρατά μια γιγάντια σαρανταποδαρούσα, στο πόλεμο του Βιετνάμ μεταξύ άλλων είχαν βρεθεί και γίνει πολλά παράξενα.

Υπήρχαν ακόμη και αναφορές μυστηριωδών όντων κατά τη διάρκεια του πόλεμου του Βιετνάμ. Στο βιβλίο του με τίτλο ΑΤΙΑ σε καιρό πολέμου , ο συγγραφέας Mack Maloney ( Μακ Μαλόνεϊ ) αφηγείται μια περίεργη ιστορία όπου ένας στρατιώτης ισχυρίστηκε ότι σώθηκε από ένα “γίγαντα” που εμφανίστηκε και επιτέθηκε καθώς τον πλησίαζε ο εχθρός! Είχε χαθεί μέσα στην ζούγκλα μετά από μια περιπολία όπου έκανε ο λόχος του και είχε δεχθεί επίθεση από τον εχθρό! Καθώς όμως περπατούσε στην ζούγκλα δεν ήξερε ότι θα έπεφτε πάνω σε μια περίπολο των Βιετκόνγκ!

Την ώρα που αντίκρισε την περίπολο ήταν ήδη αργά δεν πρόλαβε να σηκώσει το όπλο του ήδη το είχαν κάνει αυτοί!!!! Νόμιζε ότι όλα είχαν τελειώσει και θα πέθαινε όταν ένας γίγαντας σχεδόν 3 μέτρα ύψος με εφαρμοστά ρούχα όπως το καλσόν και ένα παράξενο κράνος όπου έκρυβε όλο το κεφάλι του μέσα ρίχτηκε πάνω στην περίπολο και τους εξόντωσε όλους!! Αμέσως μετά γύρισε προς τον Αμερικανό και του έδειξε με τον δείκτη του χεριού του μια πορεία!.. Αμέσως ο γίγαντας χάθηκε μέσα στην ζούγκλα, ο στρατιώτης ακολούθησε την πορεία που του έδειξε και μετά από 2 χιλιόμετρα βρήκε ξανά την περίπολο του όπου και τους παρέλαβε ένα ελικόπτερο και έφυγαν!

Πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες είχαν δώσει πληροφορίες στις στρατιωτικές τους αρχές στο Βιετνάμ για αυτό το πλάσμα μα κανείς δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά ποτέ! Επίσης είχαν αναφερθεί από στρατιώτες επιθέσεις από τεράστιες μέλισσες σε μέγεθος σπουργιτιού! Άλλοι έχουν κάνει αναφορές για τεράστιους σκορπιούς ακόμα και για αράχνες που είχαν διπλάσιο μέγεθος από το κράνος που φορούσαν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications