Ούρλιαζαν τα αλβανικά αριστερά ΜΜΕ ίδια με αυτα του Ελλαδιστάν  κατά του Σφακιανάκη  (βίντεο)
Ούρλιαζαν τα αλβανικά ΜΜΕ ίδια με αυτα του Ελλαδιστάν  κατά του Σφακιανάκη  (βίντεο)

Ακριβώς οτι λέγαμε:Αλβανοί συμμορίτες ίδιοι με αυτούς στο ελλαδιστάν και αριστεροί Βούλγαροι καλούν σε μποϊκοτάζ ενόψει της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα!! ειναι αυτοι οι τάχα "εθνικιστές" που σας λένε! αυτούς που βάζουν να καίνε και την ελληνική σημαία και σας λένε οτι ειναι "Αλβανοί εθνικιστές" ενώ ειναι οι αντίστοιχοι κομμουνιστές εκεί.

Γέμισε ασφυκτικά το Μέγαρο των Συνεδρίων στα Τίρανα χθες ο Νότης Σφακιακάνης όπου πλήθος θαυμαστών έσπευσε να τον δει από κοντά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η συναυλία ήταν sold out.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το φθηνότερο εισιτήριο στην αρένα κόστιζε 120 ευρώ, πιο ακριβό από όσο έχουν τα αντίστοιχα εισιτήρια σε συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών.

Την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στο συνεδριακό κέντρο, στην αλβανική αριστερή τηλεόραση γινόταν χαλασμός! Οι δημοσιογράφοι κατακεραύνωσαν τον Έλληνα τραγουδιστή σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Και τι δεν είπαν:

«Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει!
Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης.
Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα!
Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια».

Συμπέρασμα? αν πήγαινε εκεί καμια αριστερή ψευδο-τραγουδίστρια όλα τα αλβανικά ΜΜΕ θα ηταν υπέρ,και απο εδώ έδωσαν εντολή στα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ να λένε κατά του Σφακιανάκη..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications