Για την συναυλία στην Αλβανία του Νότη Σφακιανάκη  για αυτούς που ενοχλήθηκαν
Για την συναυλία στην Αλβανία του Νότη Σφακιανάκη!

Συναυλία στην Αλβανία θα δώσει ο... ελληνόψυχος Νότης Σφακιανάκης! έγραφαν ειρωνικά κάτι αριστερές σελίδες! και έβαλαν τα troll τους να σχολιάζουν και να ειρωνεύονται σε ομάδες στο facebook, να δείτε ο ελληνόψυχος σας πουλάει και πάει στην Αλβανία να τραγουδήσει! χαμός απο "πανέξυπνους" νεοέλληνες! που διαβάζουν αριστερές σελίδες και προωθούν αριστερούς μόνιμος! Update:Αλβανοί συμμορίτες ίδιοι με αυτούς στο ελλαδιστάν και αριστεροί Βούλγαροι καλούν σε μποϊκοτάζ ενόψει της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα!! ειναι αυτοι οι τάχα "εθνικιστές" που σας λένε!

Τι έγραφαν τότε: Από 120 έως 200 ευρώ θα πρέπει να καταβάλλουν όσοι θέλουν να δουν τον Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα.
Πρόκειται για έναν αρκετά μεγάλο συναυλιακό χωρό στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας και ο Έλληνας τραγουδιστής έχει ήδη συμφωνήσει και πρόκειται να δώσει τη συναυλία στις 24 Μαΐου.
Όπως φαίνεται η συναυλία δεν πέρασε απαρατήρητη από τις ελληνικές ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως αυτή της Φαίης Σκορδά ενώ έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια και στα social media.

Είδες πως το έκαναν θέμα?? και άλλου γράφουν:

Ο Έλληνας καλλιτέχνης έχει δεχτεί σκληρή κριτική πολλές φορές για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τις απόψεις του για τη Χρυσή Αυγή γι'αυτό και η συγκεκριμένη συναυλία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου θα δώσει συναυλία στα Τίρανα της Αλβανίας ενώ τα εισιτήρια της εν λόγω συναυλίας έχουν τεθεί στην κυκλοφορία και πωλούνται διαδικτυακά με την τιμή των πιο φτηνών να είναι στα 122-123 ευρώ.

Λοιπόν ήρθε η ώρα για μερικές αλήθειες: Όχι θα κάτσει να σκάσει ρε κακομοίρηδες που προωθείτε δικούς τους τύπου Μαρίνα Σάττι! και κατά δεύτερο έχετε να δώστε εσεις 120 με τους συμμορίτες που βγάζετε απο το 1974? οι οποίοι δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή άρα ούτε Έλληνες ειναι, οπως νομίζουν κάποιοι κοιμισμένοι και αυτο φαίνεται και απο την συμπεριφορά τους,στο ελλαδισταν μονο οι αριστεροι έχουν προώθηση παντού.

Δεύτερο πόσοι ξέρουν οτι στην Αλβανία έχει απόγονους Μακεδόνων? ολόκληρες περιοχές ειναι γνήσιοι καυκάσιοι ακόμα,δεν μιλάμε για κάτι μαυροτσούκαλα που έρχονται Ελλαδα τύπου μογγολο-κομμουνιστές, αυτοι ειναι γύφτο-Αλβανοί σύμφωνα με Αλβανό γνήσιο καυκάσιο,(οι καυκάσιοι ηταν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου συνόρων και γλωσσάς, αλλα αυτα ειναι πυρηνική φυσική για πολλούς νεοέλληνες αμφίβολου προέλευσης και ράτσας!) αυτούς τους γύφτο-Αλβανους βάζουν να καίνε και την ελληνική σημαία και σας λένε οτι ειναι "Αλβανοί εθνικιστές" ενώ ειναι οι αντίστοιχοι κομμουνιστές εκεί! όπως και τους έβαλαν τον αριστερό Έντι Ράμα .... Η ηλιθιότητα του Νεοέλληνα δεν έχει όρια, ειναι απίστευτο πόσο εύκολα τον δουλεύουν στο ίντερνετ και οχι μονο.

Διαδίδουν και τα αριστερά fake news και τα έχουν ως δεδομένα,εκτός οτι έχουν σε πρώτες θέσεις σελίδες αριστερών κηρύκων των ψεμμάτων και της παραχάραξης των πάντων! αυτοι οι ίδιοι αριστεροί που εχουν μολύνει το ίντερνετ με χιλιάδες ψέμματα και διαστρέβλωση της ιστορίας που έγιναν δεδομένα απο ανεγκέφαλους, μιλάνε για fake news απο ανεξάρτητες πήγες! και αλήθεια ειναι μονο τα δικά τους ψέματα! αριστερός κομμουνιστης και αλήθεια δεν πάνε πότε μαζί! ειναι αδίσταχτη φυλή παντού και οχι μονο στην πολίτικη!

Για το μονο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους κομμουνιστές ειναι οτι έχουν απίστευτο θράσος, και ειναι κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας,(θα πρέπει να αναρωτηθεί κάνεις νοήμων αν λένε και αλήθεια πότε κατα λάθος ) μερικές φόρες τα ίδια τα ψέμματα τους δεν συμβαδίζουν καν μεταξύ τους! απο το 1974 και μετά έχει στηθεί μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας και υπέρ κομμουνιστών,για όλα φταίνε οι "κακοί ναζι", απο τα σχολεία έως βιβλία ΜΜΕ και ίντερνετ τελευταία .Το ακόμα χειρότερο ειναι οτι έχουν γίνει δεδομένα απο κάποιους με μεσώ όρο νοημοσύνης κάτω απο το όριο, που τους ενοχλεί αν τους αποκαλείς νεοέλληνες! αν ηταν γνήσιοι Έλληνες δεν θα ηταν και τόσο βλάκες ειναι απλό!

Θέλοντας να καλύψουν το δικό τους αίσχος, έγραφαν τη δική τους «ιστορία» (αυτή της «ηρωικής» κομμουνιστικής Αριστεράς)! και όπως έχουμε ξανά πει οτι λένε αυτοι ειναι ακριβώς το αντίθετο! τα ψέμματα τους δεν έχουν τελειωμό απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις? η φτηνή κομμουνιστική προπαγάνδα τους φτάνει στα όρια της σχιζοφρένειας!

Πάρτε και αυτό το fake news των αριστερών "πρώτη φορά αριστερά":

Όταν τους λέγαμε οτι ειναι κομμουνιστές οι αριστεροί οι ίδιοι που ίδρυσαν και το πασοκ το 1974 μαζί με την ΔΝ, κάποτε πριν το βγάλουν μας έλεγαν φασίστες πασοκους και νεοδημοκράτες! πως θα δείτε ότι ένα κόμμα ειναι αριστερό? ειναι απλό: Όσοι λένε κομμουνιστικά ψέμματα.. Μάλιστα οι ίδιοι που ηταν στο ΠΑΣΟΚ και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ έκαναν μέρα νύχτα προπαγάνδα κατα του ΠΑΣΟΚ ΝΔ , και της Χ.Α ειναι ναζι!άρα τι μένει? ΣΥΡΙΖΑ! μια ευκαιρία είχατε νεοέλληνες και ξανα βγάλατε αριστερούς πρώην πασόκους! συνεχίστε να διαβάζετε αριστερές σελίδες που σαν κάνουν μέρα νύχτα πλύση εγκέφαλου μέχρι μην μεινει ούτε ένας καυκάσιος τουτέστιν Έλληνας στο γένος, αν και το "Έλληνας" ειναι τίτλος και οχι φυλή άλλα αυτα ειναι πυρηνική φυσική για πολλούς ,δεν έχουν καταλάβει οτι η ράτσα παίζει ρόλο οχι μονο τι συμπεριφορά έχεις κάποιος αλλα και τι κόμμα ακολουθάει, εδώ έρχονται πάλι οι αριστεροι με τις έγκυρες πηγές μαζικής αποβλάκωσης και κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεών οτι δεν υπάρχουν φυλές ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι! και καθαρό το DNA των Ελλήνων γιατί αν γίνει αληθινή μελέτη οι μισοί ειναι αλλόφυλοι και ειδικά οι συμμορίτες, και όλοι οι αδίσταχτοι, είναι εκείνοι που ΔΕΝ έχουν τη βουδιστική Sila (Sila , που σημαίνει «αρετή») η αλλιώς Ιχώρ ! ...Το ψέμα πολλοί αγάπησαν! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications