7 Μαΐ 2018

Ka-52 Alligator: Το ρωσικό «ιπτάμενο φρούριο» (βίντεο)

Ka-52 Alligator: Το ρωσικό «ιπτάμενο φρούριο» (βίντεο)

Ka-52 Kamov είναι το ρωσικό επιθετικό/αναγνωριστικό ελικόπτερο που φέρει το μοναδικό σύστημα των ομοαξωνικών στροφείων μια τεχνολογία που επιτρέπει αυξημένη ταχύτητα πλεύσης και ακαριαία δυνατότητα στροφής.

Μάλιστα και το νέο υποψήφιο αναγνωριστικό ελικόπτερο S-97 που πρόσφατα παρουσιάστηκε ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική λογική.

To K-52 Alligator είναι η διθέσια και ολοκληρωμένη έκδοση που παράγεται για τον ρωσικό στρατό ενώ ελικόπτερα του τύπου θα επιχειρούν και από τα νέα ελικοπτεροφόρα.

Έχει σταθερό οπλισμό από ένα πυροβόλο των 30mm ενώ σε 4 φορείς μπορεί να μεταφέρει πλήθος συνδυασμών με ρουκέτες των 80mm, Α/Τ πυραύλων Vikhr(μέχρι 24) και ατρακτίδια πολυβόλων και διασποράς ναρκών.

Έχει άριστο και πλήρες πακέτο αισθητήρων αποτελούμενο από πυργίσκο που συνδυάζει θερμική κάμερα,κάμερα ημέρας και τηλέμετρο λέιζερ, βοηθητικό πυργίσκο ναυτιλίας και ραντάρ στο ρύγχος του ελικοπτέρου ενώ ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει εκτινασσόμενο κάθισμα και για τον πιλότο και για τον ΧΟΣ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ka-52 Alligator: Το ρωσικό «ιπτάμενο φρούριο» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: