Περιοχή 51: κυκλοφόρησε ένα απίστευτο βίντεο που δείχνει έναν εξωγήινο στο εργαστήριο στη βάση S4
Περιοχή 51: κυκλοφόρησε ένα απίστευτο βίντεο που δείχνει έναν εξωγήινο στο εργαστήριο στη βάση S4

Ένα βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε σε ένα εργαστήριο της βάσης S4 που βρίσκεται στη αποξηραμένη λίμνη Papoose κοντά στην περιοχή AREA 51 στη Νεβάδα και δείχνει έναν εξωγήινο προκαλεί χάος μεταξύ πολλών χρηστών του Διαδικτύου.

Βάση Area 51 Πολεμικής Αεροπορίας ,Νεβάδας παλαιότερα ονομαζόταν Nellis Air Force. Παρά το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις στην περιοχή διοικείται από την 99η αεροπορικής βάσης στο Nellis Air Force Base , η εγκατάσταση φαίνεται να λειτουργεί ως συμπλήρωμα της Air Command Flight Test Center (AFFTC) στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας Edwards στην έρημο Mojave,περίπου 186 μίλια (300 χλμ) νοτιοδυτικά του, και ως εκ τούτου η βάση είναι γνωστή ως Air Force Flight Test Center, επι χρονιά έλεγαν οτι δεν υπάρχει καν βάση εκεί και οτι αυτα τα λένε συνωμοσιολόγοι! μονο που οι πληροφορίες για το τι γίνεται εκεί ερχόντουσαν απο αυτούς που δούλευαν εκεί! όπως ο Phil Schneider που στο τέλος το δολοφόνησαν!

Μερικές πληροφορίες για την βάση μεταξύ πολλών ειναι απο τον Thomas Castello: Στα τέλη του 1979, ο Thomas Castello δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει στην φοβερή πραγματικότητα που ήταν υποχρεωμένος να αντιμετωπίζει καθημερινά. Σαν υψηλόβαθμος αξιωματικός ασφαλείας στην υπόγεια βάση κοντά στην Dulce που ήταν σε χρήση από τους εξωγήινους από κοινού με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, είχε μάθει και είχε δει πολύ ανησυχητικά πράγματα. Μετά από μεγάλη εσωτερική διαπάλη, αποφάσισε να εγκαταλείψει την βάση και να πάρει διάφορα αντικείμενα μαζί του.

Ο Thomas ισχυρίζεται οτι υπάρχουν παραπάνω από 18.000 μικρόσωμοι "γκρίζοι" στην Βάση της Dulce. Είδε ακόμα [υψηλόσωμα] ερπετοειδή ανθρωποειδή. Ένας από εμάς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ερπετοειδές έξι πόδια ψηλό (1,85 μέτρα) που απέκτησε υλική υπόσταση ξαφνικά μέσα στο σπίτι. Το ερπετοειδές έδειξε ενδιαφέρον για τους ερευνητικούς χάρτες του Νέου Μεξικού και του Κολοράντο που βρισκόταν πάνω στον τοίχο [μου].

To πιο σημαντικό για εμάς ειναι πιο κάτω, καθώς συνδυάζεται με αλλα στοιχειά που οι μάζες ούτε καν μπορούν να διανοηθούν ,γιαυτό εξάλλου μέρα νύχτα λένε περί "θεωρίες συνωμοσίας" για να χλευάζουν οι νοητικά κατώτεροι οτι δεν μπορούν να καταλάβουν, και επίσης για τον ίδιο λόγο αποκρύπτουν οτι υπάρχουν εξωγήινοι,και όλες οι καθεστωτικές ιστοσελίδες δεν αγγίζουν καν τέτοια θέματα, έχουν περάσει στην μάζα οτι αυτά ειναι για "χαζούς" και "ηλίθιους" και "θεωρίες συνωμοσίας" άκου όρο που επινόησαν για ότι άβολες αλήθειες βγαίνουν στο φως, και έγιναν σημαία απο ορδές ανεγκέφαλων..

Βάζουμε μερικές πληροφορίες γνωρίζοντας οτι οι περισσότεροι ούτως ή άλλως δεν μπορούν να καταλάβουν, σαν μιλάς σε ζώα για μηχανική ένα πράγμα : Οι έρευνες στο Επίπεδο Τέσσερα περιλαμβάνουν την μελέτη της ανθρώπινης αύρας, καθώς και όλες τις πλευρές της τηλεπάθειας, της ύπνωσης και των ονείρων.

Ο Thomas λέει οτι ξέρουν πως να διαχωρίζουν το βιοπλασμικό σώμα από το φυσικό σώμα και να τοποθετούν ένα άλλο.Το Επίπεδο Έξι αποκαλείται ανεπίσημα εντός της βάσης ως "Η Αίθουσα του Εφιάλτη" ("Nightmare Hall"). Περιέχει τα εργαστήρια γενετικής.Το Επίπεδο Επτά είναι το χειρότερο,ένα απο αυτα που αναφέρει Thomas Castello δεν έχει γίνει μονο εκεί, άλλα έχει ξανά γίνει πριν πολλά χρονιά, όσοι έχουν νοημοσύνη και δεν ειναι Γκοιμ ας πιάσουν το υπονοούμενο, οι άλλοι? να λέτε για θεωρίες συνωμοσίας ως καλά προβατάκια του συστήματος .
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications