Άθλιο έργο «τέχνης» κατά του ελληνικού πολιτισμού!
Άθλιο έργο «τέχνης» κατά του ελληνικού πολιτισμού!

Ένα απίστευτο έργο «τέχνης» έφτιαξε ένας Κινέζος «καλλιτέχνης» ονόματι Bai Yiluo, ο οποίος έφτιαξε έργα όπως αυτό στο εξώφυλλο.

Ο ίδιος ονομάζει το έργο «Πολιτισμός», όμως στην πραγματικότητα απλώς βγάζει μίσος κατά των αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα όπλα είναι πρωτόγονες ξύλινες πηρούνες, καθώς θέλει να δείξει την βαρβαρότητα και την αγριότητα.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης έγραφε σε βιβλίο του στο παρελθόν «Βγάλε τον χειρότερο εαυτό σου, γιατί η ζωή είναι πολύ μεγάλη για υπομονή και αρετή». Τόσο… πνευματικό «επίπεδο» έχει ο εν λόγω κύριος. Ως εκ τούτου δεν μας κάνει εντύπωση το άθλιο έργο του.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

για να πουμε την αληθεια ποιο πολυ ρωμαικα αγαλματα μιαζουν αυτα παρα δικα μας .. οπως και να εχει η ανωμαλιαρα ηταν σε εκσταση κατα την δημηουργια xdxdxd

Ανώνυμοςείπε...

Από μία άλλη άποψη όμως, σε κάνει να θυμηθείς τι έκαναν στα αρχαία ελληνικά αγάλματα και στους ναούς, οι μαυροντυμένοι μανιακοί του εβραιοχριστιανισμού. Ότι κάνουν σήμερα οι μουσουλμάνοι ταλιμπάν δηλαδή που καταστρέφουν τα πάντα.
Επομένως αυτό που ζούμε σήμερα με τις αηδίες που τις λένε τέχνη στα σύγχρονα μουσεία τέχνης και γκαλερί είναι η παραποίηση του πολιτισμού και των τεχνών. Γιατί δεν μπορεί να λέγεται τέχνη να σφάζουν γάτες σε γκαλερί, ή άλλοι να αλείφονται κόπρανα ή ότι άλλη ανωμαλία τους έρθει... [και να κατηγορεί ο κάθε μπέζος για αμόρφωτους όσους δεν καταλαβαίνουν από σύγχρονες βλακείες]
Μήπως λοιπόν θέλει να μας πει ότι οι σύγχρονοι καλλιτέχνες, ξέφυγαν από τα αρχαία πρότυπα και τα παραποίησαν σε τέτοιο βαθμό και μας σερβίρουν την παραποίηση για "πολιτισμό";

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications