Ανεξήγητες υποβρύχιες δομές που δεν ταιριάζουν στην συμβατική ιστορία
Ανεξήγητες υποβρύχιες δομές που δεν ταιριάζουν στην συμβατική ιστορία

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ: εάν η ιστορία μας είναι σωστή; εάν αυτά που λένε οι αρχαιολόγοι ειναι σωστά και μονο αυτα που αφήνουν να γνωρίζουμε; η γραμμική ιστορία που διδάσκουν πάντως ουδεμιά σχέση έχει με την αληθινή ιστορία,μονο να σκεφτεί κάνεις οτι λένε ψέμματα οτι όλοι έχουν καταγωγή απο την αφρικάνικη ήπειρο αρκεί.

Σήμερα, οι ειδικοί λένε ότι μια περιοχή 50-80% της ζωής στη Γη είναι κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών.Μέχρι σήμερα έχουμε ερευνήσει μόνο το 10% αυτού.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ευρημάτων που περιμένουν να βρεθούν σε πολλές γωνιές των ωκεανών στο πλανήτη μας, από βράχους, κτίρια και αντικείμενα ,που στην συνεχεία θα αποσιωπηθούν γιατι δεν ταιριάζουν στην συμβατική ιστορία .

Το μυστηριώδες αντικείμενο της Βαλτικής Θάλασσας.
Το μυστηριώδες αντικείμενο που ανακαλύφθηκε στο κατώτατο σημείο της Βαλτικής Θάλασσας το καλοκαίρι του 2011 φαίνεται να προσελκύει περισσότερο ενδιαφέρον απο κάθε άλλο.

Το αντικείμενο που βρίσκεται στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας έχει διάμετρο περίπου 60 μέτρων.
Έχει ένα περίεργο σχήμα οβάλ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πίσω από το αντικείμενο υπάρχει μια παράξενη διαδρομή, που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι συνετρίβη στη θάλασσα και σύρθηκε στο βυθό, και ειναι άγνωστο πόσο καιρό ειναι σε αυτή τη θέση.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι διαθέτει ηλεκτρονικό εξοπλισμό αυτο το αντικείμενο και κάνει παρεμβολές σε όργανα όταν βρεθούν κοντά του. Οι θεωρίες μιλάνε για απο ένα εξωγήινο σκάφος,η μια μυστική βάση, αλλά η αλήθεια παραμένει μυστήριο.

Το υποθαλάσσιο συγκρότημα Yonaguni
Γνωστό από μερικούς ως Ατλαντίδα της Ιαπωνίας, το συγκρότημα Yonaguni είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μυστηριώδη υποβρύχια ευρήματα των τελευταίων ετών. Έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ αρχαιολόγων και ερευνητών από την ανακάλυψή του το 1985 από τον Kihachiro Aratake. Το μνημείο Yonaguni είναι ένα υποβρύχιος σχηματισμός που βρίσκεται στην ακτή του Yonaguni, στο νοτιότερο από τα νησιά Ryukyu, στην Ιαπωνία.

Δημιουργήθηκε με προηγμένη τεχνολογία της αρχαιότητας;,μερικοί ερευνητές και ιστορικοί πιστεύουν ότι οι δομές του Yonaguni θα μπορούσαν να είναι τα αρχαία ερείπια της Mu, ένας θρυλικός ειρηνικός πολιτισμός που πιστεύεται ότι έχει εξαφανιστεί κάτω από τον ωκεανό.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγεται σε αυτό το εντυπωσιακό υποβρύχιο συγκρότημα, το κύριο "μνημείο" αποτελείται από ψαμμίτη και πέτρα. Έχει υπολογιστεί ότι αν το μνημείο Yonaguni έγινε από τον άνθρωπο, κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εποχής των παγετώνων (περίπου 10.000 χρόνια πριν), όταν Yonaguni ήταν χερσόνησος ενωμένη με την Ταϊβάν.

Το μεγαλιθικό μνημείο κάτω από τη Θάλασσα της Γαλιλαίας
Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που ενδιαφέρει τους ερευνητές είναι κάτω από τη Θάλασσα της Γαλιλαίας. Πολλοί πιστεύουν ότι η γιγάντια δομή πέτρας είναι μια αρχαία δομή απο έναν αρχαίο πολιτισμό στο μακρινό παρελθόν. Η κωνοειδής δομή είναι κατασκευασμένη από κομμένες πέτρες που ζυγίζουν περίπου 60 χιλιάδες τόνους σύμφωνα με τους ερευνητές.

Αυτή η απίστευτη δομή έχει ύψος περίπου 10 μέτρα και έχει διάμετρο περίπου 70 μέτρων. Η δομή αυτή βρέθηκε για πρώτη φορά το 2003, χάρη στις μελέτες με σόναρ.

Το 2003 οι επιστήμονες ανακάλυψαν με μεγάλη έκπληξη μια τεράστια κυκλική πέτρινη κατασκευή 9 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Θάλασσας της Γαλιλαίας. Το οικοδόμημα αποτελείται από βασάλτη και έχει κωνικό σχήμα, την ώρα που το μέγεθός του είναι διπλάσιο από το Στόουνχεντζ της Βρετανίας.

Οι αρχαιολογικές μελέτες αποκάλυψαν ομοιότητες της κατασκευής με αρχαίους χώρους μαζικής ταφής, την ίδια ώρα που εικασίες έχουν γίνει ακόμα και για τελετουργικό χώρο. Καθώς δεν έχουμε συναντήσει ποτέ κατασκευή τέτοιου μεγέθους, με τις συγκεκριμένες ιδιότητες, μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για την ηλικία της, τον τρόπο κατασκευής και τη χρήση της...

Οι κυκλικές ανωμαλίες που έχουν εντοπιστεί από το Google Earth στα ανοιχτά των ακτών της Φλόριντα, της Βόρειας Καρολίνα και του Μπελίζ της Κεντρικής Αμερικής έχουν τεθεί πρόσφατα στο στόχαστρο των επιστημόνων. Ο σκοπός της ύπαρξής τους παραμένει στο σκοτάδι, με τους αρχαιολόγους να εικάζουν ότι πρόκειται για αρχαίους τύμβους.

Τα στρογγυλά αυτά οικοδομήματα παρουσιάζουν αξιοσημείωτες ομοιότητες με πέτρινες κατασκευές που έχουν βρεθεί στη Σαουδική Αραβία, με τη χρονολόγησή τους να κάνει λόγο για το 8000 π.Χ., την ώρα που οι αντίστοιχες κατασκευές της Σαουδικής Αραβίας χρονολογούνται από το 7000 π.Χ.

Η Υποθαλάσσια Πόλη της Κούβας
Μια σειρά από βυθισμένες κατασκευές που ανακαλύφθηκαν το 2001 στα ανοιχτά των ακτών της Κούβας άφησαν άφωνους τους ερευνητές, τους αρχαιολόγους και τους κυνηγούς της αρχαίας Ατλαντίδας φυσικά! Οι εικόνες από το σόναρ παρουσιάζουν γεωμετρικές και συμμετρικές κατασκευές που εκτείνονται σε μια έκταση 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων περίπου, σε βάθος 700 μέτρων..

Οι υποθέσεις των σκεπτικιστών ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να είναι ανθρώπινα δημιουργήματα, καθώς το βάθος παραείναι μεγάλο και θα έπαιρνε τουλάχιστον 50.000 χρόνια για να βυθιστούν τα οικοδομήματα στα 700 μέτρα. Η τελεσιδικία πάντως της υπόθεσης εκκρεμεί, με τις αναφορές των Μάγια και τις ιστορίες των ντόπιων Yucatecos πάντως να κάνουν λόγο για ένα αρχαίο νησί που κατοικούταν από τους προγόνους τους και αποτραβήχτηκε κάποια στιγμή στον πυθμένα της θάλασσας..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications