15 Απρ 2018

Πτήση τρόμου για αεροσυνοδό - Την κρατούσε όμηρο ένας επιβάτης

Πτήση τρόμου για αεροσυνοδό - Την κρατούσε όμηρο ένας επιβάτης

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Air China, όταν ένας επιβάτης κράτησε όμηρο μία αεροσυνοδό. Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση από την πόλη Τσανγκσά προς το Πεκίνο, ο πιλότος όμως αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ζενγκζού.

Σύμφωνα με το airlive.net, το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 8:40 το πρωί από την Τσανγκσά, ενώ αναμενόταν να φτάσει στο Πεκίνο στις 11 το πρωί.

Σε ανακοίνωσή της, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας αναφέρει ότι ένας άνδρας επιβάτης της πτήσης 1350 της Air China, που δεν κατονόμασε, προσπάθησε με τη χρήση ενός στυλό να κρατήσει όμηρο μία αεροσυνοδό.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και είναι καλά στην υγεία τους. Η Air China ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο έκανε την απρογραμμάτιστη στάση, για «λόγους δημόσιας ασφάλειας» και ότι οι αρχές ανέλαβαν να χειριστούν την κατάσταση.

Οι έρευνες για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πτήση τρόμου για αεροσυνοδό - Την κρατούσε όμηρο ένας επιβάτης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: