28 Απρ 2018

Χαμός στην Πάτρα: οι “λεγόμενοι” μετανάστες έσπασαν τον φράχτη και εισέβαλαν μαζικά στο λιμάνι

Χαμός στην Πάτρα: οι  “λεγόμενοι” μετανάστες έσπασαν τον φράχτη και εισέβαλαν μαζικά στο λιμάνι

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη μαζική εισβολή μεταναστών στο λιμάνι - Οι μετανάστες προσπαθούσαν να κρυφτούν στα φορτηγά που περίμεναν τον απόπλου των πλοίων

Τεράστια ένταση σημειώθηκε στο λιμάνι της Πάτρας, μετά την μαζική εισβολή των μεταναστών, που έσπασαν το φράκτη που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι. Οι μετανάστες άρχισαν να κινούνται στο σημείο που βρίσκονται τα φορτηγά που περιμένουν τον απόπλου των πλοίων.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, μετά την εισβολή των μεταναστών υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ η κατάσταση έχει πλέον εκτονωθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι μετανάστες έσπασαν τον εσωτερικό φράκτη του λιμανιού κι άρχισαν να κινούνται προς τα φορτηγά που περίμεναν για επιβίβαση σε πλοίο. Στόχος των αλλοδαπών, όπως φαίνεται και από τα σχετικά πλάνα, ήταν να μπορέσουν να κρυφτούν μέσα στα εμπορεύματα των φορτηγών.

Πηγή: patrastimes
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Χαμός στην Πάτρα: οι “λεγόμενοι” μετανάστες έσπασαν τον φράχτη και εισέβαλαν μαζικά στο λιμάνι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: