28 Απρ 2018

Καλύπτουν τον συνδικαλιστή που βεβήλωσε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Ήταν στην πορεία των εργαζομένων στη ΔΕΗ ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος- ΒΙΝΤΕΟ

Ο συνδικαλιστής που βεβήλωσε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Ήταν στην πορεία των εργαζομένων στη ΔΕΗ ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος- ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήθεν "άγνωστος" συνδικαλιστής που τον καλύπτουν οι αριστεροί και που βεβήλωσε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο άνθρωπος(?) που πάτησε το κενοτάφιο παίζοντας παράλληλα το κομπολόι του αλλά κανείς δεν αναγνωρίζει, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πορείας των εργαζομένων της ΔΕΗ, αλλά και μπροστά στο μνημείο.

Στο βίντεο από την συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων της ΔΕΗ, διακρίνεται ο συγκεκριμένος κύριος τόσο στην οδό Σταδίου πίσω ακριβώς από το κεντρικό πανό των διαδηλωτών, όσο και μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη όπου οι εργαζόμενοι πέταξαν λιγνίτη.

Πρόκειται για τον δήθεν "άγνωστο συνδικαλιστή" καθώς φορείς και εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ισχυρίζονται ότι δεν τον ξέρουν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Καλύπτουν τον συνδικαλιστή που βεβήλωσε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Ήταν στην πορεία των εργαζομένων στη ΔΕΗ ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος- ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: