4 Απρ 2018

Συνετρίβη AV-8B των Αμερικανών Πεζοναυτών στο Djibouti

Συνετρίβη AV-8B των Αμερικανών Πεζοναυτών στο Djibouti

Αμερικανικό AV-8B Harrier των Αμερικανών Πεζοναυτών (U.S. Marine Corps) κατέπεσε και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο στο Djibouti.

Το αεροσκάφος άνησε σε αεροπορικό Απόσπασμα τοποθετημένο στο Marine Medium Tiltrotor Squadron One Six Two, ή όπως το γνωρίζουμε οι περισσότεροι VMM-162.

Το τελευταίο είναι μέρος της Μονάδας 26th Marine Expeditionary Unit, η οποία βρίσκεται στην Ανατολική Αφρική για την Άσκηση Alligator Dagger.

Σύμφωνα με αναφορές, το αεροσκάφος μετά την απογείωση «σήκωσε» απότομα το ρύγχος του, και αμέσως μετά ο πιλότος εγκατέλειψε. Ο τελευταίος είναι καλά στην υγεία του καθώς μάρτυρες τον είδαν να περπατά για να μπει στο ασθενοφόρο που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνετρίβη AV-8B των Αμερικανών Πεζοναυτών στο Djibouti
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: