4 Απρ 2018

Μέχρι και η Σερβία ενδιαφέρεται για ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα VIDEO– Η Ελλάδα παλεύει με…αναβαθμίσεις των F-16

Μέχρι και η Σερβία ενδιαφέρεται για ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα – Η Ελλάδα παλεύει με…αναβαθμίσεις των F-16

Πόσο κοντά είναι το deal μεταξύ Βελιγραδιού και Μόσχας;

Οι καλές σχέσεις των Σερβίας και Ρωσίας είναι έτοιμες για άλλη μία φορά να μεταφραστούν και σε εξοπλιστικό επίπεδο, με το Βελιγράδι να ενδιαφέρεται για την αγορά επιθετικών ελικοπτέρων αυστηρώς made in Russia.

Δημοσίευμα σερβικού πρακτορείου Ειδήσεων αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις συζητήσεις -σε κορυφαίο επίπεδο- μεταξύ Μόσχας και Βελιγραδίου:

«Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας, Αλεξάνταρ Βουλίν δήλωσε χθες ότι με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σoιγκού άρχισαν συνομιλίες για αγορά νέου οπλισμού από τη Ρωσική Ομοσπονδία».

Το Βελιγράδι φαίνεται να «έχει βάλει στο μάτι» επιθετικά ελικόπτερα τύπου Mi-17 και MI-35, αίτημα το οποιο αναμένεται να ξεκαθαριστεί την ερχόμενη βδομάδα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μέχρι και η Σερβία ενδιαφέρεται για ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα VIDEO– Η Ελλάδα παλεύει με…αναβαθμίσεις των F-16
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: