Οι νέες ελληνικές ταυτότητες με τις «ευλογίες» του Αλλάχ
Οι νέες ελληνικές ταυτότητες με τις «ευλογίες» του Αλλάχ

Στην πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέες βιομετρικές.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Αυτό πλέον το γνωρίζουμε όλοι. Αυτό που ενδεχόμενα να μην γνωρίζουμε είναι πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», η ΕΛηνική ΑΣστυνομία θα επιτρέπει πλέον τις «μαντήλες» στις φωτογραφίες για τις αστυνομικές ταυτότητες.
Αυτό αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που συντάχθηκε στις 27 Μαρτίου 2018, το οποίο παρουσιάζει η εφημερίδα και παραθέτουμε από εκείνην:

Το έγγραφο έχει ως θέμα την «τροποποίηση διατάξεων για δικαιολογητικά για έκδοση ταυτοτήτων». Ενώ αρχικά σημειώνει ότι ο αιτών στην έκδοση της ταυτότητας δεν πρέπει να φέρει κάλυμμα κεφαλής, όπερ ίσχυε μέχρι σήμερα, υπάρχει υποσημείωση, η οποία επιτρέπει τις μαντήλες - με ειδική οριοθέτηση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων:
«Για θρησκευτικούς λόγους δύναται το άτομο να φέρει κάλυμμα κεφαλής (πχ μαντήλα) πλην όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του από το σαγόνι έως το μέτωπο και από την μία ένωση του αυτιού με το πρόσωπο, έως την άλλη, πρέπει οπωσδήποτε να είναι εμφανή».

Νέες ταυτότητες λοιπόν με τις «ευλογίες» του Αλλάχ. Ωστόσο, είχε προκληθεί σάλος, όταν οι χριστιανοί βγήκαν στους δρόμους για την αναγραφή του ελληνορθόδοξου θρησκεύματος στις τότε ταυτότητες.

Τελικά, η όποια υποτιθέμενη… «πρόοδος» πλήττει μόνο τα χριστιανικά πιστεύω.
Φωτογραφίες με μαντήλα για τον «νέο πολυπολιτισμικό λαό» στην Ελλάδα, ο οποίος αντικαθιστά όσους Έλληνες φεύγουν για το εξωτερικό, την ώρα που η υπογεννητικότητα βαράει κόκκινο.

Μάλιστα οι φωτογραφίες για τις νέες ταυτότητες θα παίρνονται εντός των αστυνομικών τμημάτων από μία και μόνο εταιρεία πανελλαδικά, θυμίζοντας άλλες εποχές όπου το Κράτος ορίζει τα πάντα! Κατά αυτόν τον τρόπο, σηματοδοτείται, μεταξύ των άλλων, μια καταστροφή για τον κλάδο του φωτογράφου.

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications