3 Απρ 2018

ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ? Αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται να ψηφίζουν; VIDEO!

ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ? Αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται να ψηφίζουν;  VIDEO!

«Λαός που δεν θυμάται την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

Η παραπάνω φράση θα σας έρθει αρκετές φορές στο μυαλό
Ακούγοντας τα λεγόμενα της....ανθηρής νέας γενιάς των Ελλήνων, που δυστυχώς στην πλειοψηφία τους ξέρουν πολύ καλά να απαντήσουν σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση αφορά το Survivor, αλλά όχι την ελληνική ιστορία.

Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό της επικίνδυνης άγνοιας που επικρατεί σε μία μεγάλη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει σχέση με θέματα εθνικά και ιστορίας.

Την ώρα λοιπόν που η ψήφος για τους 17αρηδες Έλληνες αποτελεί μία πραγματικότητα, αποδεικνύεται περίτρανα το ότι δεν μετράει ΜΟΝΟ η ηλικία για να έχει το δικαίωμα κάποιος σε αυτό που ονομάζουν Δημοκρατία να αποφασίζει για τις τύχες των υπολοίπων.

Ερωτήσεις , απλές για τους περισσότερους, όπως το ποιος έγραψε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας ή το ποιο ήταν το σύνθημα της ελληνικής επανάστασης το 1821, μένουν δυστυχώς αναπάντητες από τους νεοέλληνες, όπως αναπάντητο μένει και το μέλλον της Ελλάδας γενικότερα.

Αυτοί οι άνθρωποι , σας θυμίζουμε, πως αποτελούν μία μικρογραφία της Ελλάδα του σήμερα, οι κάτοικοι της οποίας έχουν το...έννομο δικαίωμα να αποφασίζουν για τους εκπροσώπους που τους αξίζουν:

el

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ? Αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται να ψηφίζουν; VIDEO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: