26 Μαρ 2018

Τι λέει ο δικηγόρος των φαντάρων που κακοποίησαν τον σκύλο

Τι λέει ο δικηγόρος των φαντάρων που κακοποίησαν τον σκύλο

Αποτροπιασμό προκάλεσε το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει δύο φαντάρους να πετούν έναν σκύλο σε γκρεμό.

Ήδη το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

Ο γενικός διευθυντής του enikos.gr Μάνος Νιφλής επικοινώνησε με τον δικηγόρο των δραστών, Θωμά Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι "τα δύο παιδιά εκφράζουν την ειλικρινή τους μεταμέλεια".

Ο δικηγόρος υποστηρίζει πως οι στρατιώτες φρόντιζαν τον συγκεκριμένο σκύλο καθημερινά πριν από το περιστατικό και πως ό,τι συνέβη ήταν μια απερίσκεπτη πράξη εκ μέρους τους.

Επίσης, είπε ότι οι δύο οπλίτες δέχονται τρομερό bullying και απειλές τόσο μέσω των κινητών τηλεφώνων τους όσο και στα social media.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των δραστών μίλησε και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8

Ακούστε όλα όσα είπε

enikos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τι λέει ο δικηγόρος των φαντάρων που κακοποίησαν τον σκύλο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: