Δημοκρατική Ελλάδα 25 Μαρτίου 2018 – Οι συμμορίτες έκαψαν περιπολικά! καμιά προσαγωγή- σύλληψη !
Δημοκρατική Ελλάδα 25 Μαρτίου 2018 – Οι συμμορίτες έκαψαν περιπολικά! καμιά προσαγωγή- σύλληψη!

Οι λεγόμενοι και αναρχικοί έκαψαν περιπολικά καμιά προσαγωγή- σύλληψη -σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για φθορά ξένης περιουσίας – Επεισόδια στα Εξάρχεια και στο Περιστέρι Αττικής.

Συγκεκριμένα περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα άγνωστοι προσέγγισαν τον υπαίθριο χώρο πάρκινγκ του 1ου Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής και έριξαν γκαζάκια σε σταθμευμένα περιπολικά, ενώ λίγο μετά εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι*(βλέπε στο τέλος ) με αυτή τους την πράξη κατάφεραν και προκάλεσαν φθορές σε τρία περιπολικά, τα δύο κάηκαν στο μπροστινό τμήμα τους, ενώ το τρίτο στο πίσω.

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα και στα Εξάρχεια καθώς από τις 2:00 έως τις 5:00 το πρωί άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται στην Πατησίων και Τοσίτσα.

Από την δράση των αγνώστων τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί ενώ δεν πραγματοποιήθηκε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη των δραστών. Οι άγνωστοι! όπως πάντα εκτός και ειναι "φασίστες ναζι" και αν δεν υπάρχουν δημιουργούν απο μονοί τους δήθεν "φασιστικές οργανώσεις" που κάνουν δήθεν επιθέσεις τύπου Αμιρ, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα με την ραγδαία αύξηση συμμοριτών Εν Ελλάδι μαντέψτε γιατί, και κάποιοι (όλοι) νομιζουν οτι ειναι άπλα "ιδεολογία" tragic!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications