Ντοκουμέντο - Γιατί βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο του Αφρίν - Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι το ΝΑΤΟ σκοτώνει το λαό τους
Ντοκουμέντο - Γιατί βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο του Αφρίν - Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι το ΝΑΤΟ σκοτώνει το λαό τους

Κάτι που δεν θα δείτε σε αυτές τις έγκυρες πήγες μαζικής καταστολής και αριστερής διασποράς ψευδών ειδήσεων! γιαυτό ενοχλούν όλες οι ανεξάρτητες πήγες, που τώρα πια σαμποτάρουν νόμιμα μεσώ facebook - google, πριν έκαναν δικτυακές επιθέσεις antiseo κτλ άλλα ο κόσμος που να τα βλέπει αυτά? μάλιστα στηρίζουν καθεστωτικές σελίδες! σε 3-4 χρονιά μονο κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας θα απομείνουν όπως πάει το θέμα, ειναι απίστευτο πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα μαζί με τα troll τους που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι, και προωθούν δίκες τους ιστοσελίδες ως "έγκυρες πήγες" :

Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου Αvrin  στη συριακή πόλη Αφρίν κατήγγειλε σήμερα το ΝΑΤΟ ως υπεύθυνο για την τραγωδία των κούρδων του Αφρίν σε κάμερες μπροστά σε δημοσιογράφους του κουρδικού πρακτορείου ΑΝF. H αντίδραση της τουρκικής νατοικής αεροπορίας ήταν άμεση το βράδυ σήμερα βομβάρδισε το νοσοκομείο υπάρχουν τουλάχιστον 10 νεκροί.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν η ομιλούσα συνείδηση του Αφρίν η γυναίκα σύμβολο ανεξαρτησίας ζει ή συμπεριλαμβάνεται στα θύματα. Η νοσοκόμα είπε στις κάμερες σήμερα πιο νωρίς. Σήμερα στις 6 η ώρα βομβαρδίστηκαν πολίτες. Πολλοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχουμε δωμάτια για τους τραυματίες.Υπάρχει μια καταστροφή. Οπουδήποτε ο λαός χρειάζεται βοήθεια.Υπάρχουν παιδιά μεταξύ των θυμάρτων. Παιδιά σκοτώθηκαν εδώ, άνδρες, γυναίκες, νέοι, γέροι.

Όλος ο κόσμος το βλέπει αλλά δεν ακούει τη φωνή μας. Ο κόσμος πεθαίνει εδώ. Αυτό το πρόβλημα είναι το ΝΑΤΟ.ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ όχι ακριβώς η Τουρκία. Όλοι οι ευρωπαίοι, όλοι οι αμερικανοί έχουν ευθύνη για το θάνατο αυτού του κόσμου, η ίδια νοσοκόμα είχε πει ότι δεν υπάρχει νερό και τροφή και ότι υπάρχουν μόνο 4 νοσοκόμες.
Αναδημοσίευση από: dimpenews.com
ΥΓ. το βιντεο απόδειξη δεν το βλέπουμε να μένει για πολύ στο youtube:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications