31 Μαρ 2018

«I’ m back» είπε ο «Εξολοθρευτής» Άρντολντ Σβαρτζενέγκερ μετά την έκτακτη επέμβαση ανοικτής καρδιάς που υποβλήθηκε

«I’ m back» είπε ο «Εξολοθρευτής» Άρντολντ Σβαρτζενέγκερ μετά την έκτακτη επέμβαση ανοικτής καρδιάς που υποβλήθηκε

«I’ m back» ήταν τα πρώτα λόγια του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά την έκτακτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που υποβλήθηκε.

Ο πρώην αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας πήγε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να κάνει αντικατάσταση βαλβίδας με καθετήρα,μιας νέας μεθόδου που βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο.

Ύστερα από επιπλοκές, οι γιατροί αποφάσισαν να προβούν εκτάκτως σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

«Οι πρώτες του λέξεις ήταν όντως “I’m back”, οπότε έχει καλή διάθεση», είπε ο Κέτσελ, χρειαζόταν την ατάκα του Χολιγουντιανού αστέρα από την ταινία «Ο Εξολοθρευτής» που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη φορά που ο Σβαρτσενέγκερ χειρουργήθηκε για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας ήταν το 1997. Ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει ότι χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας μιας εκ γενετής βλάβης της καρδιάς του και όχι επειδή έπαιρνε αναβολικά, όπως έγραφαν πολλά μέσα.

«Η βαλβίδα που είχε τοποθετήσει το 1997 είχε συγκεκριμένο χρόνο ζωής και τον ξεπέρασε, οπότε επέλεξε να την αντικαταστήσει μέσω μιας λιγότερο επεμβατικής διαδικασίας με αντικατάσταση βαλβίδας μέσω καθετήρα», εξήγησε ο εκπρόσωπός του Ντάνιελ Κέτσελ σε ανακοίνωσή του στο Twitter.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«I’ m back» είπε ο «Εξολοθρευτής» Άρντολντ Σβαρτζενέγκερ μετά την έκτακτη επέμβαση ανοικτής καρδιάς που υποβλήθηκε
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: