Κάτι παράξενο συνέβη στη Βραζιλία, κάτι σκότωσε 60 χήνες και πάπιες και έβγαλε τις καρδιές τους!!
Κάτι παράξενο συνέβη στη Βραζιλία, κάτι σκότωσε 60 χήνες και πάπιες και έβγαλε τις καρδιές τους!

Τα μυστηριώδη γεγονότα που συνέβησαν στην περιοχή Bairrou-Alto της πόλης Curitiba στη Βραζιλία, φόβισαν πολύ τους ντόπιους της περιοχής.

Σύμφωνα την βραζιλιάνικη Massa News , πρόσφατα ένας αγρότης που ονομάζεται Sidney dos Santos, νωρίς το πρωί πήγε ως συνήθως, να ταΐσει τα πουλερικά του στο κοτέτσι του, και διαπίστωσε ότι όλα τα κοτόπουλα, οι χήνες και οι πάπιες ηταν νεκρές κάτι τα είχε σκοτώσει. Και όχι μόνο αυτό, κάποιος ή κάτι τράβηξε έξω από το σώμα τους της καρδιάς τους, αφήνοντας μόνο μια μικρή τρύπα στο στήθος.

60 πουλιά σκοτώθηκαν και μόνο δύο επέζησαν, πιθανόν να κατάφεραν να κρυφτούν κάπου κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Αφού ο ιδιοκτήτης των πτηνών εξέτασε τα πτώματα, ανακάλυψε ότι όλα τα πουλιά, εκτός από την τρύπα στο στήθος του, είχαν τρυπά ακόμη και στην πλάτη και στον λαιμό, και δεν βρέθηκαν σταγόνες αίματος οπουδήποτε στο κτηνοτροφείο ή δίπλα τους!

«Δεν έχω καμία ιδέα για το τι συνέβη εδώ, όπως ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο», - είπε στους δημοσιογράφους- «μερικές φορές τα σκυλιά μπορεί να μπουν στο κοτέτσι και να σκοτώσουν ένα πουλί, αλλά κανένα σκυλί δεν μπορεί να κάνει αυτό που συνέβη εδώ.

Μια άλλη μυστηριώδης πτυχή σε όλη αυτή την ιστορία ειναι το γεγονός ότι ούτε αυτός ούτε οι γείτονές του δεν άκουσαν κανένα ύποπτο θόρυβο από το κοτέτσι εκείνο το βράδυ, αν είχε μπει κάτι στο κοτέτσι θα έκαναν φασαρία .

Τι είδους πλάσμα θα μπορούσε να είναι αυτό; Είναι γρήγορο, αθόρυβο και δεν αφήνει ίχνος αίματος ακόμα και μετά την αποκόλληση των καρδιών. Πολλές παρόμοιες περιπτώσεις ακρωτηριασμού ζώων υπάρχουν, κυρίως αγελάδων και προβάτων κατά καιρούς, και προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Αργεντινή και άλλες χώρες, στην Βραζιλία είχε βρεθεί και άνθρωπος κάποτε .

Σε ακρωτηριασμένες αγελάδες και πρόβατα συχνά αφαιρούν εσωτερικά όργανα και μέρος εξωτερικών οργάνων: γλώσσα, αυτιά, μαστό. Όλα αυτά κόβονται με ένα πολύ οξύ εργαλείο και οι τομές είναι ομοιόμορφα χειρουργικές.

Οι ερευνητές ανεξήγητων φαινόμενων λένε οτι σε ορισμένες περιπτώσεις πίσω απο όλα αυτα ειναι το Chupacabra,(στην εικόνα διπλά οπως το έχουν περιγράψει) υποτίθεται ότι ειναι ένα εξωγήινο απόκοσμο ον η βιο-ρομπότ ,λέγεται επίσης οτι υπνωτίζει τα θύματα του, και ότι έχει σχέση με UFO και εξωγήινους γιατί μαρτυρίες λενε οτι το ειχαν δει να πετάει και να μπαίνει μέσα σε ένα UFO! . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications