Σε ένα βίντεο ενός ατυχήματος παρατηρείται μια παράξενη φιγούρα!
Σε ένα βίντεο ενός ατυχήματος παρατηρείται μια παράξενη φιγούρα σαν εξωγήινος!

Αυτό το βίντεο γυρίστηκε στην Αργεντινή στην επαρχία του Rio Negro σε μια σύγκρουση μεταξύ ενός λεωφορείου και ενός αυτοκινήτου. Στα αριστερά, κοντά στην ανοιχτή πόρτα του ασθενοφόρου, μπορείτε να δείτε έναν άνθρωπο με ένα περίεργο κεφάλι.

Το κεφάλι του είναι απολύτως άτριχο και παράξενο σε γκριζωπό χρώμα, και μπροστά του κάτι που φαίνεται ως γυαλιά ηλίου, χωρίς αψίδες.

Τα αυτιά στο κεφάλι του επίσης απουσιάζουν. Στα σχόλια στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο δίκτυο, άρχισαν αμέσως να μιλάνε για το γεγονός, ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένας εξωγήινος !και αυτό που φαίνεται σαν γυαλιά, δεν ειναι γυαλιά αλλά τα μαύρα μάτια του.

Μερικοί λένε ότι αυτό είναι ένα φάντασμα. Αναφέρεται ότι κανείς δεν πέθανε στο ατύχημα, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του όταν τράβηξαν το βίντεο.

Το τι μπορεί να ηταν παραμένει άγνωστο. Τα τοπικά μέσα υποστηρίζουν ότι ο περίεργος ξένος ήταν στην πραγματικότητα ο ένας οδηγός του ασθενοφόρου, καθώς ήταν και φαλακρός.

Και η ασυνήθιστη εμφάνιση των ματιών και του κεφαλιού του εξηγείται από το "κόλπο του φωτός" μιας κάμερας ενός smartphone. Θεωρείται ότι ο οδηγός του ασθενοφόρου βγήκε για να βοηθήσει. Συνολικά, τρεις τραυματίστηκαν ελαφρώς στο ατύχημα . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications