Ένα  παράξενο σκάφος βρέθηκε στην Ανταρκτική στο Google Earth ! VIDEO
Ένα παράξενο σκάφος βρέθηκε στην Ανταρκτική στο Google Earth ! VIDEO

Πριν από λίγες ημέρες το κανάλι secureteam10 στο YouTube που ασχολείται με θέματα του μεταφυσικού, ανέβασε ένα νέο βίντεο με τίτλο "Κάτι που συνετρίβει στην Ανταρκτική". Στο Google Earth οι ερευνητές βρήκαν μια μακριά γραμμή στο χιόνι σαν να έχει συρθεί κάτι, στη μέση ενός παρθένου τοπίου.

Όταν έφτασαν στο τέλος της διαδρομής, βρήκαν ένα ασυνήθιστο αντικείμενο, φαίνεται σαν «πεσμένο εξωγήινο σκάφος» αλλα δεν εχει το συνηθισμένο σχήμα δίσκου των UFO, αλλά μάλλον κάτι σαν υποβρύχιο. Αναφέρεται ότι αυτά τα ίχνη στους χάρτες ενδέχεται να εμφανίστηκαν το 2011. Προφανώς αυτο συνέβη το ίδιο έτος .

Το βίντεο έχει πάνω απο ένα εκατομμύριο προβολές. Οι συντεταγμένες του ειναι: 54 ° 39'44.62 "S 36 ° 11'42.47" W. Εκτός από το ίχνος στο χιόνι και το ίδιο το αντικείμενο, βρέθηκαν ίχνη και μίας πιθανής σύγκρουσης η πτώσης σκάφους με βουνό.

Το ίδιο το μη αναγνωρισμένο αντικείμενο είναι μεγάλο, μήκους περίπου 63 μέτρων. Μερικοί είπαν οτι ειναι η χαμένη Μαλαισιανή πτήση του Boeing MH370 Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο,που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014,παρεμπιπτόντως, το 2015 οι ειδικοί, αναλύοντας τα δορυφορικά δεδομένα, αποφάσισαν ότι το αεροσκάφος για άγνωστο λόγο κατευθύνθηκε προς την Ανταρκτική. Μετά την απώλεια της επικοινωνίας με το σκάφος, το αεροπλάνο παρέμεινε στον αέρα για αρκετές ακόμη ώρες.

Οι ειδικοί είχαν διατύπωση ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το αεροσκάφος έκανε τρεις ελιγμούς. Πρώτα το αεροπλάνο στράφηκε προς τα δυτικά και στη συνέχεια πέταξε προς τα νότια - προς την Ανταρκτική αν και λίγο τραβηγμένο να ειναι το χαμένο αεροπλάνο .

Στην πλαγιά αυτού του βουνού παρατηρούνται τα ίδια ίχνη σαν κάτι να έχει συρθεί στο χιόνι, και στη βάση του βρίσκονται κομμάτια πάγου και χιονιού που έπεσαν απο το το βουνό ενδεχόμενος με την σύγκρουση . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications