9 Μαρ 2018

Φρίκη από τις αποκαλύψεις του Π. Μάντσεν για τον θάνατο της Κ.Βαλ - «Ξάπλωσα δίπλα στο πτώμα της και μετά την τεμάχισα»

Φρίκη από τις αποκαλύψεις του Π. Μάντσεν για τον θάνατο της Κ.Βαλ - «Ξάπλωσα δίπλα στο πτώμα της και μετά την τεμάχισα»

Ξεκίνησε η δίκη ενός εγκλήματος που έχει προκαλέσει φρίκη στη Δανία. Πρόκειται για τη δίκη του 47χρονου εφευρέτη Πίτερ Μάντσεν, ο οποίος κατηγορείται σκότωσε και τεμάχισε την δημοσιογράφο Κιμ Βαλ με την οποία ταξίδευε μαζί στο υποβρύχιο του.

Οι αποκαλύψεις του Μάντσεν στο δικαστήριο μόνο φρικιαστικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε πως κοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα της, πριν την διαμελίσει και την πετάξει στην θάλασσα. Ο ίδιος βέβαια συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν είναι ο δολοφόνος και πως η Κιμ Βαλ έχασε την ζωή της μετά από ατύχημα.

Έχοντας επίσης παραδεχτεί πως είχε πει ψέματα σε προηγούμενες ανακρίσεις των αστυνομικών για το τι πραγματικά συνέβη, ο Μάντσεν αυτή την φορά υποστήριξε πως η δημοσιογράφος έχασε την ζωή της λόγω αιφνίδιας πτώσης της πίεσης του αέρα στο εσωτερικό του υποβρυχίου του το απόγευμα της 10ης Αυγούστου 2017.

«Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες μπροστά στην οικογένεια και τον κόσμο...για το τι πραγματικά συνέβη όταν πέθανε, γιατί είναι φρικτό», είπε ο Πίτερ στο δικαστήριο.

Ο Μάντσεν υποστήριξε ακόμα ότι με την Βαλ είχε «ένα καταπληκτικό βράδυ» μέχρι τη στιγμή που έχασε τη ζωή της, χωρίς όμως να εννοεί πως υπήρξε κάποια σεξουαλική επαφή μαζί της (ή με το σώμα της).

Ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε ότι ξάπλωσε δίπλα της πριν την τεμαχίσει, ενώ για τον τεμαχισμό της είπε ότι τον έκανε στο πλαίσιο της τελετουργιάς της ταφής στη θάλασσα προσθέτοντας ότι η 30χρονη Βαλ ήταν πολύ βαριά για να τη μεταφέρει από το υποβρύχιο.

Η δίκη θα διαρκέσει 12 ημέρες μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο και η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 25 Απριλίου, αν δεν προκύψουν καθυστερήσεις.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Φρίκη από τις αποκαλύψεις του Π. Μάντσεν για τον θάνατο της Κ.Βαλ - «Ξάπλωσα δίπλα στο πτώμα της και μετά την τεμάχισα»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: