Το κορίτσι που είπε ότι ήταν άνδρας σε μια προηγούμενη ζωή!
Το κορίτσι που είπε ότι ήταν άνδρας σε μια προηγούμενη ζωή!

Από μικρή ηλικία, η Purnima (Παρνιμα) γνώρισε λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του θυμιάματος κάτι που δεν έπρεπε να ήξερε . Το κορίτσι ισχυρίζεται ότι σε μια προηγούμενη ζωή ήταν ένας άνδρας που κατασκεύαζε θυμιάματα γιαυτό γνώριζε.

Και οτι σκοτώθηκε απο ένα λεωφορείο,και αλλες λεπτομέρειες ονόματα κτλ όπως για το που είναι το σπίτι του ανθρώπου που ηταν αυτη σε προηγούμενη ζωή. Αποδείχθηκε ότι αυτός που ανέφερε ηταν ένας πραγματικός άνθρωπος, μιας οικογένειας που ζούσε 200 χλμ μακριά απο εκείνη, και επιβεβαιώθηκε ότι όλα όσα έλεγε η κοπέλα ηταν αλήθεια.

Όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με την οικογένεια που ηταν στην προηγούμενη ζωή της, αναγνώρισε αμέσως όλους τους συγγενείς του άντρα που είχε πεθάνει με τα ονόματα τους, κάτι που δεν θα μπορούσε να ήξερε. Η κοπέλα είχε επίσης σημάδια στην αριστερή πλευρά του στήθους της, στον ίδιο σημείο όπου ο τροχός του λεωφορείου είχε κτυπήσει και σκοτώσει τον άντρα.

Οι επιστήμονες αναζητούν στοιχεία Για δεκαετίες, έχουν βρεθεί πολλά μικρά παιδιά που μιλάνε για προηγούμενη ζωή με λεπτομέρειες. Η συζήτηση για την ύπαρξη της μετά θάνατον ζωής συνεχίζεται εδώ και αιώνες. Τις περισσότερες φορές παιδιά των δύο ετών λένε για προηγούμενες ζωές μόλις μάθουν να μιλούν.

Δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ για παιδιά που ισχυρίζονται ότι θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους.
Οι επιστήμονες διενήργησαν έρευνες και μελέτες για να διαπιστώσουν εάν έζησε το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται. Η ιστορία της Purnima από τη Σρι Λάνκα είναι μία από τις πιο τεκμηριωμένες περιπτώσεις.

Το κορίτσι άρχισε να μιλά για την προηγούμενη ζωή όταν έγινε τριών ετών . Ο καθηγητής Jim B. Tucker του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια συνέλεξε πληροφορίες για 2500 περιπτώσεις μετενσάρκωσης. Ο Tucker έχει διερευνήσει τέτοιες περιπτώσεις για αρκετές δεκαετίες και πιστεύει ότι η επιστήμη μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο της μετενσάρκωσης.

"Η κβαντική φυσική δείχνει ότι ο φυσικός κόσμος προέρχεται από τη συνείδηση", δήλωσε ο καθηγητής. Αυτή είναι η βάση της θεωρίας σύμφωνα με την οποία ο υλικός κόσμος δημιουργείται από τον εγκέφαλο. Επομένως, η συνείδησή μας δεν εξαρτάται από τον υλικό κόσμο. Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, η συνείδηση ​​εισέρχεται σε ένα νέο εγκέφαλο και αρχίζει μια νέα ζωή.

Σύμφωνα με την έρευνα του Tucker, το 70% των ερωτηθέντων παιδιών λένε ότι η προηγούμενη ζωή τους διακόπτεται απο εναν αιφνίδιο θάνατο όπως έναν τροχαίο, όπως στην περίπτωση της Purnima.

Μερικά παιδιά θυμούνται τον χρόνο μεταξύ του θανάτου και μιας νέας γέννησης. Οι μελέτες θα συνεχιστούν μέχρι τα στοιχεία να αποδεικνύουν την ύπαρξη της μετενσάρκωσης, αν και αυτο δεν θα γίνει στο άμεσο μέλλον διότι δεν βολεύει κάποιους για πολλούς και διάφορους λογούς ,κάποτε τα γνώριζαν αυτα και ηταν δεδομένη η μετενσάρκωση και μάλιστα δεν γίνεται τυχαία ,δηλαδή κάτι στο DNA λειτουργεί ως κώδικας δεν θα επεκταθώ σε αυτο θέμα όμως γιατί πάμε σε αλλα μονοπάτια για λίγους. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ,ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΩΣΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΒΡΕ ΑΕΤΕ;;;
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥΣ.ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.
ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΑΤΕΠΕΦΤΑΝ.ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟ,ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ.......ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ,ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ Κ.Τ.Λ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

Ανώνυμοςείπε...

Ωραια ....λοιπον θα σας βαλω εινα η μαλλον δυο τεστ και αν μπορειτε να λυστετα ...( 1 ) αρα και ο χριστος που εφερε το λαζαρο πισο στην ζωη τη ειναι...(( 2 )) βγες και πες κατι σε μια πολη εκτος την δικια σου με ρουχα λερομενα κατι που ειναι αληθεια .δεν θα σε πιστεψουν γιατι εισαι σαν ζιτιανος ....κανε και το αναποδο αλα με κουστουμι και θα δυς την διαφορα....και για να τα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ο θεος υπαρχει και τα χαρισματα τα δινει εκει που θελει δεν κοιταει ουτε κουστουμια ουτε το τη φοραει ο καθενας βλεπει την ψυχη μεσα ......

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications