9 Μαρ 2018

Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την... Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

 Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την... Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

Οι χαρακτηρισμοί είναι πολλές φορές περιττοί, όταν τα λόγια αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ανθελληνικής και διεθνιστικής αριστεράς που κυβερνά την Χώρα.

Ο κομμουνιστής πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ο οποίος λειτουργεί ως όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως αντικειμενικός πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων πήρε χθες τον λόγο για να καταγγείλει (!) την αναφορά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις του Ερντογάν από την Κομοτηνή που μίλησε για "4 βουλευτές του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο".

Ο Πρόεδρος της Βουλής αντί να διερευνήσει την απαράδεκτη αυτή δήλωση του Ερντογάν που σαφέστατα κινεί υποψίες για τον ρόλο των συγκεκριμένων μουσουλμάνων βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δήλωσε απευθυνόμενος προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο ότι :

"Κανένας Έλληνας Βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην Ελληνική Βουλή αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα ή αν πιστεύει κάπου αλλού ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα, διότι οι Έλληνες Βουλευτές εκλέγονται".

Με άλλα λόγια ο Βούτσης μας λέει ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να πιστεύουν και να θεωρούν ως Πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε άλλη πατρίδα (την Τουρκία, την Αλβανία, τα Σκόπια;) από την στιγμή που εκλέγονται!

Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου!

xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την... Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications