Ποιος και τι σκότωσε 15 ανθρακωρύχους στην Πενσυλβάνια το 1944;
 Ποιος και τι σκότωσε 15 ανθρακωρύχους στην Πενσυλβάνια το 1944;

Αυτή η μυστηριώδης ιστορία αναφέρθηκε πρόσφατα σε ιστότοπο αγγλικής γλώσσας σχετικά με τα παραφυσικά φαινόμενα του κόσμου. Ο συντάκτης του άρθρου παραδέχτηκε ότι εκτός από μία αναφορά σε μια μικρή εφημερίδα, δεν μπορούσε να βρει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Η ιστορία περιγράφηκε στην εφημερίδα News Extra στο τεύχος 14 Ιουλίου του 1974. Σε αυτή αναφέρθηκε ότι το 1944 ο Glenn Ε Barger,(Μπαργκερ) ο οποίος ηταν ένας επιθεωρητής των ορυχείων, υποστήριξε ότι 15 ανθρακωρύχοι έχασαν την ζωή τους αφού φαγώθηκαν από άγνωστους εχθρούς.

Αυτό το γεγονός συνέβη κοντά στη μικρή πόλη Diksonvill της Πενσυλβανίας, και στις οικογένειες των ανθρακωρύχων, ανακοινώθηκε επίσημα ότι οι 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν δήθεν απο ατύχημα και μια κατάρρευση που έγινε για μην προκληθεί πανικός . Ο ίδιος ο Barger κλήθηκε από τους διαχειριστές των ορυχείων μετά απο μια κατάρρευση, βοηθήσει να βρουν τους χαμένους ανθρακωρύχους.

Όταν το πέρασμα εν μέρει άνοιξε, ο επιθεωρητής, μαζί με τον συνεργάτη του με το όνομα Ted Walters, μπήκαν στη ζώνη όπου ηταν οι 15 ανθρακωρύχοι και βρήκαν τα πρώτα τα σώματα των νεκρών. Σύμφωνα με τον Μπαργκερ, το πρώτο πτώμα που βρήκαν έμοιαζε τραυματισμένο άλλα όχι από την πτώση των βράχων αλλά σαν να είχε κατακρεουργηθεί απο τέρας.

Επιπλέον, το πτώμα δεν είχε μέρος ολοκλήρου του σώματος, σαν να είχε φαγωθεί απο ένα θηρίο. Τα σώματα των άλλων θυμάτων φαινόταν παρόμοια. Ήταν ότι χειρότερο από το να βλέπεις ένα τέτοιο θέαμα σε ένα σκοτεινό ορυχείο και να μην μπορούσες να ξεχωρίσεις αν τα πτώματα ειναι ανθρωπινά ανάφερε .

Ενώ οι επιθεωρητές περίμεναν βοήθεια να έρθουν να πάρουν τα πτώματα απο το ορυχείο, ο Bardzher κάθισε κάτω και ένιωσε ότι κάποιος ήταν πολύ κοντά του και αυτός δεν ήταν ο συνεργάτης του,αλλά ένα άγνωστο ανθρωποειδές ον!!

Αυτό το πλάσμα δεν ήταν αυτού του κόσμου και ανά πάσα στιγμή περίμενα ότι αυτό το τρομερό πλάσμα θα μας σκότωνε και τους δύο άλλα έφυγε. Αργότερα ο επιθεωρητής υπόθεσε οτι η κατάρρευση προκλήθηκε από αυτά τα πλάσματα, προκειμένου να παγιδεύσουν τους ανθρακωρύχους.

Οι διασώστες ήρθαν και μάζεψαν τα πτώματα το ορυχείο αυτό έκλεισε, ώστε κανείς άλλος να μην ενοχλήσει αυτά τα πλάσματα που ζουν εκεί μέσα .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications