28 Μαρ 2018

Η ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα έμαθε για Βόμβα …Από το διαδίκτυο!!

Η ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα έμαθε για Βόμβα …Από το διαδίκτυο!!

Η αστυνομία έμαθε για την έκρηξη βόμβας στα δικαστήρια από ανάρτηση – ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση του τοποθέτησε τη βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μετά την ανάρτηση των Βομβιστών οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί πήγαν στο φυλάκιο και εντόπισαν τα υπολείμματα.

Αργά χθες τη νύχτα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τελικά τα υπολείμματα και να … ανακαλύψουν και ένα γεγονός που έγινε 24ωρα νωρίτερα!

Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου, Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο».

Στο κείμενο γίνεται λόγος για ωρολογιακό μηχανισμό με μισό κιλό μαύρης πυρίτιδας. Μάλιστα ο συντάκτης την προκήρυξης αναφέρει «Γνωρίζουμε πως ο μηχανισμός μας λειτούργησε επιτυχώς, καθώς, ενώ ήδη είχαμε απομακρυνθεί αρκετά απ’ το σημείο, ακούσαμε τον ήχο της έκρηξης, ακριβώς στον χρόνο όπου είχαμε ρυθμίσει το ρολόι και την είχαμε υπολογίσει να πραγματοποιηθεί.

Δε γνωρίζουμε όμως τα υλικά της αποτελέσματα, καθώς η ενέργειά μας αποσιωπήθηκε». Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι η ενέργεια έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου και στα στους Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο.

Το περίεργο είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε το παραμικρό, καθώς μάλλον δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι πρόκειται για μια δοκιμαστική προσπάθεια της οργάνωσης σε χαμηλής επικινδυνότητας στόχο.

veteranos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα έμαθε για Βόμβα …Από το διαδίκτυο!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: