Τροχαίο στο Κιλκίς: Αυτές είναι οι γυναίκες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο
Τροχαίο στο Κιλκίς: Αυτές είναι οι γυναίκες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο

Βαρύ πένθος στην Αριδαία - Συγκίνηση στο ύστατο χαίρε για τις τρεις γυναίκες-θύματα του τρομακτικού τροχαίου στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Ευζώνων
Μέσα σε βαρύ πένθιμο κλίμα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης οι κηδείες των τριών γυναικών από την Αριδαία, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26 Μαρτίου) στο 52ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης Ευζώνων.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας για να αποχαιρετίσουν τις τρεις γυναίκες που σύμφωνα με το aridaia-gegonota.blogspot.gr ήταν ιδιαίτερα δραστήριες και αγαπητές στην τοπική κοινωνία.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε έτσι άδικα η Ζωή Ιωαννίδου, γνωστή ως Ζώγια, μοδίστρα με καταγωγή από την Ξιφιανή Αλμωπίας και η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μίμη Ιωαννίδη, αδερφό του πρώην Δημάρχου Αριδαίας Γούλη Ιωαννίδη και τον οποίο είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια.

«Ήταν γυναίκα του αδερφού μου του συγχωρεμένου, δεν ξέρω ακριβώς που πήγαιναν, ήταν ταξίδι αναψυχής ή κάτι άλλο δεν γνωρίζω, δεν έτυχε να το συζητήσουμε. Με όλες τις γυναίκες είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Όπως μάθαμε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο καλόγριες με τον ιερέα έκανε προσπέραση και ήρθε και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο των γυναικών. Σήμερα όλη η Αριδαία ήταν σε βαρύ πένθος.. Κρίμα» είπε ο πρώην δήμαρχος Αριδαίας Γούλης Ιωαννίδης.

Η δεύτερη γυναίκα του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν η Μαρία Παπαδοπούλου-Λιούγκα, η οποία εργάστηκε ως οικονομική μετανάστης με τον άντρα της Άγγελο για πολλά χρόνια στην Γερμανία. Με την επιστροφή τους αγόρασαν ένα βενζινάδικο έξω από την Αριδαία στη στροφή Βορεινού. Η ίδια, λάτρης της παραδοσιακής μουσικής ήταν δραστήριο μέλος του Λαογραφικού Ομίλου «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ» και μέλος του χορευτικού τμήματος.

Η τρίτη νεκρή είναι η Πασχαλίνα Μιχαηλίδου γιαγιά τριών εγγονιών, οι συμπολίτες της την χαρακτήρισαν αθόρυβη και δημιουργική ενώ επί χρόνια μαζί με τον άντρα της διατηρούσαν ένα καθαριστήριο στην Αριδαία.

Τραγική φιγούρα είναι η νύφη της Ζωής Ιωαννίδου, Ευδοξία, η οποία βρισκόταν συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο και η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς λόγο των σοβαρών κακώσεων που προκλήθηκαν στο σώμα της μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Να επισημάνουμε πως στο άλλο όχημα επέβαιναν δύο καλόγριες με Γερμανική υπηκοότητα και ένας Έλληνας ιερέας, οι οποίοι είχαν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε η 61χρονη οδηγός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications