Άλλη μια απόδειξη ότι η NASA κινηματογράφησε τις ψεύτικες προσγειώσεις στην σελήνη στη Γη!
Άλλη μια απόδειξη ότι η NASA κινηματογράφησε τις ψεύτικες προσγειώσεις στην σελήνη στη Γη! βουνό της Χαβάης έγινε βουνό της σελήνης!

Οι κήρυκες του ψεύδους διδάσκουν ψευδή στα σχολειά ως δεδομένα, έτσι δημιουργούν χειραγωγημένη μάζα , θα πει κάποιος εντάξει δεν έγινε τίποτα ,τι με ενδιαφέρει να πάτησαν η όχι? το θέμα ειναι ότι αυτο το ψέμα αν και ειναι σταγόνα στο ωκεανό, ειναι απόδειξη σε άλλα τερατώδες ψέμματα που διδάσκουν και μολύνουν τα μυαλά στα σχολεία που έχουν άμεση σχέση με τον καθένα, και έτσι μεγαλώνοντας κάποιος τα έχει ως δεδομένα, απο ιστορικά πολιτικά έως φυσικής και επιστήμης!

Ένας αστρονόμος, που πήρε συνέντευξη από αστροναύτες του Apollo για το αν οι προσεληνώσεις στην Σελήνη πραγματικά έγιναν, πιστεύει ότι το έιχαν σκηνοθετήσει πάνω στη Γη. Ο David Bryant πρώην πιλότος, πιστεύει ότι ένας λόφος κοντά στην κορυφή του Mauna Kea στη Χαβάη, έχει χρησιμοποιηθεί ως φόντο για κάποιες από τις εικόνες που μεταδίδονταν στον κόσμο εκείνη την εποχή, όταν υποτίθεται πάτησαν στο φεγγάρι.

Ο Bryant έχει εικόνες της NASA ενός βουνού που υποτίθεται λήφθηκε στη Σελήνη κατά τη διάρκεια της αποστολής Απόλλων 17 το 1972, και μοιάζει με το βουνό της Χαβάης. Ο Μπράιαντ δήλωσε στην Express ότι υπήρχαν αξιοσημείωτες ομοιότητες μεταξύ του λόφου της Χαβάης και εκείνου που εμφανίζεται στις εικόνες του Απόλλων 17.

Ένα αντίτυπο αυτής της εικόνας ειναι στο βιβλίου του "Απαγορευμένη Σελήνη", το οποίο περιλαμβάνει και άλλες εικόνες,είπε ότι: «Αν δεις σε ελαφρώς διαφορετικές γωνίες ειναι ίδιο, μπορείτε να δείτε τις ίδιες κορυφές, ακόμη και τους βράχους σε πρώτο πλάνο ..»

Έδειξε επίσης μια φωτογραφία του κρατήρα του γκολφ στη λίμνη Groom, κοντά στην μυστική Περιοχή της βάσης 51 της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νεβάδα, η οποία είπε θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί σε αεροφωτογραφίες της Σελήνης. Στο βιβλίο του γράφει: Είναι αυτό ένα σεληνιακό τοπίο; Όχι! είναι ένας κρατήρας στη λίμνη Groom της Νεβάδα, που δημιουργήθηκε απο δοκιμές πυρηνικών όπλων.Αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εύκολα για προσομοιώσεις σεληνιακών τοπίων".

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν οτι η προσσελήνωση του Απόλλων δεν έγινε πότε στη Σελήνη η τουλάχιστον όχι εκείνη την εποχή , όπως η συμπεριφορά των μελών του πληρώματος πριν, κατά τη διάρκεια και από τις αποστολές τους, τις ανωμαλίες που σχετίζονται με τα δείγματα της σεληνιακής επιφάνειας.Και οι πολλές αντιφάσεις στις μαρτυρίες των αστροναυτών, των ελεγκτών της αποστολής, των επιστημόνων και των φωτογράφων.

"Όλα αυτά φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ολόκληρο το πρόγραμμα ίσως ήταν μια καλά εκτελεσμένη άπατη,κάποιοι λένε οτι ηταν σχεδιασμένη απο τον Πρόεδρο Κένεντι για να εκπληρώσει την υπόσχεση του στον αμερικανικό λαό και της εθνικής υπερηφάνειας από αυτό το επίτευγμα".

Ο Μπράιαντ πηγαίνει ακόμη πιο πέρα στο βιβλίο του, λέει ότι η πρώτη σεληνιακή αποστολή θα μπορούσε είχε επιτυχία, αλλά με το που προσγειώθηκαν στο φεγγάρι ανακάλυψαν ότι είχε ήδη καταληφθεί από εξωγήινους!! τους προειδοποίησαν να μην επιστρέψουν ποτέ στην σελήνη , εξ ου και ο τίτλος του βιβλίο του .

Προσθέτει: «Έχουν βρεθεί εξωγήινοι κατά τη διάρκεια των αποστολών τους;
«Γιατί δεν υπήρξε μια σοβαρή προσπάθεια να επιστρέψουμε στη Σελήνη;
"Ήταν οι αρχηγοί των σοβιετικών και αμερικανικών διαστημικών προγραμμάτων ενήμεροι για την ύπαρξη μιας εξωγήινης παρουσίας στη Σελήνη;" ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications