Ανακαλύπτουν «ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις» – «Combat 18» ή «μούφα 18»;
Ανακαλύπτουν «ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις» – «Combat 18» ή «μούφα 18»;

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η ανακάλυψη μιας δήθεν «ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης» η οποία βαρύνεται με εμπρησμούς και εκρήξεις άσχετα που όλες οι αληθινές τρομοκρατικές οργανώσεις ειναι μονο αριστερές απο το 1974! και την έχουν «βαφτίσει» Combat 18 και λέμε την έχουν «βαφτίσει» γιατί ποτέ δεν είχε ακουστεί τέτοιο όνομα στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Αριστερές ιστοσελίδες έβγαλαν πόρισμα απο μόνες τους οτι έχουν κάνει λέει και επιθέσεις σε τι άλλο? σε κακόμοιρους μετανάστες! αν εφαρμοζόταν ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων θα έπρεπε να είχαν κλείσει πολλές δήθεν " έγκυρες πήγες" γεμάτες κήρυκες του ψεύδους! με αλλα λογία όλες οι κρυφό- κομμουνιστικές και αριστερές σελίδες, διότι ειναι κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας εκ φύσεως όλοι αυτοί γιατί ειναι αδίσταχτη ράτσα .

Η Combat 18 είναι γερμανική οργάνωση η οποία προφανώς υπονοείται ότι έχει παρακλάδι και στην Ελλάδα. Είναι άγνωστο ποιοι έχουν συλληφθεί, που είναι τα εκρηκτικά και τι εκρηκτικά είναι αυτά, αν και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν για εύρεση βομβών μολότοφ και εκρηκτικές ύλες (δεν έχουν προσδιοριστεί)

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά κατά την αστυνομική επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη παρουσία εισαγγελέων, έχουν προσαχθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έξι άτομα των οποίων εξετάζεται η συμμετοχή στην οργάνωση καθώς και η συμμετοχή σε εκρήξεις, εμπρησμούς και κατοχή εκρηκτικών

Επίσης είναι σε εξέλιξη έξι κατ’ οίκον έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση αφορά ενέργειες που έχουν γίνει παλαιότερα και τις οποίες ερευνούσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Εξάλλου, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, σε επαρχιακό σπίτι έχουν εντοπιστεί εκρηκτικά, ενώ οι έξι που συνελήφθησαν πρόσκεινται στην ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18».

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που γίνονται ταυτόχρονα σε Αττική, Πειραιά και Πελοπόννησο, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε σπίτια ακροδεξιών έτοιμες μολότοφ και εκρηκτικές ύλες, που σχετίζονται με επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών, περιστατικά εκρήξεων και εμπρησμών.

Η όλη υπόθεση δείχνει ότι πρόκειται περί «μούφας« για να γίνει αντιπερισπασμός σε όλα τα θέματα και βέβαια θα πρέπει να εμφανιστούν τα εκρηκτικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications