3 Φεβ 2018

Θυμάστε πους σας είπαμε οτι εκδηλώνονται όλοι οι κομμουνιστές? Βαρουφάκης για την Μακεδονία: «Όχι στα συλλαλητήρια μίσους»

Θυμάστε πους σας είπαμε οτι εκδηλώνονται όλοι οι κομμουνιστές? Βαρουφάκης για την Μακεδονία: «Όχι στα συλλαλητήρια μίσους»

Οι κομμουνιστες οχι μονο Έλληνες ειναι αλλα ούτε καν Ευρωπαίοι! ειναι κάτι σαν φυλη! το οτι λένε ακριβώς τα ίδια σε όλα τα θέματα με τους Εβραίους δεν ειναι τυχαίο! (εδώ τα λέγαμε οι συμμορίτες εκδηλώνονται! ευκαιρία να διαπιστώστε ποιοι ειναι σημιτικές φυλές και οχι Έλληνες!)

Μετά το άρθρο «Όχι στα συλλαλητήρια της πατριδοκαπηλείας

και του εθνικιστικού μίσους», ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97,8», αναφέροντας πως το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα είναι Ντροπή και απειλή για την χώρα.

«Η ανακοίνωσή μας αφορά αυτά τα παρωχημένα συλλαλητήρια, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δίνοντας βήμα σε εθνικιστικές κραυγές και εξάρσεις, υβριστικές αναφορές σε γείτονες χώρες και λαούς», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την ανακοίνωση του DiΕΜ25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8.

Εμείς, ως DiΕΜ25, συμφωνούμε με το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, καταδικάζουμε το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, λέμε “όχι” σε αυτό, ακριβώς όπως για παράδειγμα θα λέγαμε “όχι” εάν υπήρχε μία διαδήλωση, αύριο το πρωί στο Σύνταγμα, που στόχος της θα ήταν να βροντοφωνάξει συνθήματα εναντίον των προσφύγων».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Θυμάστε πους σας είπαμε οτι εκδηλώνονται όλοι οι κομμουνιστές? Βαρουφάκης για την Μακεδονία: «Όχι στα συλλαλητήρια μίσους»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Ντροπη δεν ειναι να υπερασπιζεσαι τη χώρα σου, τα εδαφη σου, την ιστορια σου. Ντροπη ειναι να μην σεβεσαι αυτους που θέλουν να ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν εχουν προβλημα να το φωναξουν, αυτούς που σέβονται και τιμούν όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να παραμεινει η Μακεδονία ελληνικη. Ο κύριος Βαρουφάκης λοιπόν θα πήγαινε σε ένα συλλαλητήριο υπέρ των προσφύγων αλλά θεωρεί ντροπή ένα συλλαλητήριο υπερ των Ελληνων ( μιας και η Μακεδονία ειναι ελληνική, αν δεν το ξέρει).Είναι ντροπή να λέγεται Ελληνας κάποιος που δεν σεβεται και δεν υπερασπιζεται την πατριδα του

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: