Θα «βουλιάξει» η Αθήνα: Κάλεσμα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών!οι συμμορίτες εκδηλώνονται! ευκαιρία να διαπιστώστε ποιοι ειναι σημιτικές φυλές και οχι Έλληνες!
Θα «βουλιάξει» η Αθήνα: Κάλεσμα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών!οι συμμορίτες εκδηλώνονται! ευκαιρία να διαπιστώστε ποιοι ειναι σημιτικές φυλές και οχι Έλληνες

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α)απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στην Πλατεία Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση:

«Στην Αττική, στην έδρα του Σωματείου μας, φιλοξενείται την Κυριακή στις 4 του Φλεβάρη, το δεύτερο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α), απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη φωνή όλων των Ελλήνων για την απαίτηση να παραμείνουν άθικτα τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, να σταματήσουν να λεηλατούν την παγκόσμια ιστορία και την Ελληνική ψυχή.

Με μοναδικό στίγμα την αγάπη μας για την Ελλάδα, την απόφασή μας να μην παραδώσουμε αυτό που οι πρόγονοι μας απέκτησαν με θυσίες, χωρίς να συντασσόμαστε με κανέναν πολιτικό χώρο και με καμία οργάνωση, να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, ότι η θυσία δεν αποτελεί προνόμιο και δώρο των Ελλήνων προγόνων μας σε εμάς, αλλά είμαστε διατεθειμένοι και εμείς να την προσφέρουμε στους απογόνους μας !

Συνάδελφοι, επαναλαμβάνοντας ότι η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, αποτελεί παραχώρηση της πατρίδας μας στους εχθρούς της, ζητούμε να παρευρεθείτε στις 4 του Φλεβάρη στο Σύνταγμα και να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας με τις φωνές όλων των Ελλήνων».

Εδώ κομμουνιστοσυμμορίτες μαζί με ηλίθιους έχουν κάνει 8000 share προπαγάνδα και ιστορικά ψέμματα απο την μηχανή του χρόνου και διαστρέβλωση της ιστορίας υπέρ κομμουνιστών:

Αυτοί εδώ δεν ζουν σε άλλο πλανήτη! αυτοί εκφυλίζουν την ζωή σας!οι κομμουνιστές (χρήσιμα γκοΐμ)και πολλοί αριστεροί ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα ανθρώπων (ουδεμιά σχέση με Έλληνες και γενικά καυκάσια φυλή) διακρίνονται σε πρώτη φάση απο τα μογγολοειδή και σημιτικά χαρακτηριστικά,(οπως ηταν αρχικά οι Οβριοί & άραβες) αν ήμασταν προ τουρκοκρατιας θα ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα,(μαντέψτε γιατί) μετά απο τοσο χρονιά εκφυλισμού δεν ξεχωρίζουν εύκολα πια ούτε αυτοι ούτε οι Έλληνες, αλλα αυτο που δεν αλλάζει πότε ειναι ο αδίσταχτος ζωώδες χαρακτήρας τους! που άπλα μεταφέρετε στους απόγονους οπως γίνεται και με τους Εβραίους!! γιαυτό έβαλαν χέρι και στην ψυχολογία, εκτός απο την μοριακή βιολογία και ιατρική, με τις ηλιθιότητες του Σίγκμουντ Φρόυντ που έγιναν κάνονας για να αποκρύψουν το μυστικό! άλλα αυτα ειναι για μύστες και οχι για ουγκα ουγκα!

Στην Ελλαδα υπάρχουν 4 κυρίες φυλές με υποκατηγορίες: οι Εβραίοι, οι ζωώδες βάρβαροι γκοΐμ(οπως αυτοι στην εικόνα οι ορδες κομμουνιστών που μοιάζουν με την άλλη εδω δεξιά, κανονικά ούτε για εργάτες δεν κάνουν άχρηστοι σε όλα, οπως και πότε δεν έχει εφεύρει κάτι δηλωμένος κομμουνιστής, εδώ κολλάει και το "ίσα δικαιώματα για όλους" παραδέχονται οτι ειναι κατώτεροι)απόγονοι εισβολέων γιαυτό και το "επαναστάτες" ακολουθούν ως πιστά σκυλιά μασονικη γραμμή απο την εποχή του Οβριού Ξέρξη (και συνεπώς και τα αντίστοιχα εβραϊκά κόμματα βρείτε ένα κομμουνιστή γνήσιο να λέει κάτι άλλο απο αυτο που λέει η μασονία δεν θα βρείτε!), οι ουδέτεροι και οι καυκάσιοι(το Έλληνες ειναι λάθος όρος αφού ειναι τίτλος και όχι φυλή ) βρείτε που ανήκετε ,και αν ειναι τοσο "μάγκες" ας κάνουν αληθινή ανάλυση γραμμικής DNA σε κομμουνιστές αριστερούς και μη και να την δημοσιεύσουν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications