27 Ιαν 2018

Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου Αθήνας: «Ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο» [Βίντεο]

Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου Αθήνας: «Ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο» [Βίντεο]

Την άποψη ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που ήταν στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο εκπρόσωπος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της Αθήνας κ. Στέργιος Καλόγηρος, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους Ελληνες πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτό.

«Εγώ περίμενα 200.000 μάξιμουμ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος σε θέματα εθνικά κατεβαίνει στους δρόμους. Εχει κοινό μήνυμα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Θα είναι κοντά μας η ΚΕΔΕ με όλους τους δήμους της χώρας, που σημαίνει ότι θα έρχονται λεωφορεία με κόσμο από άλλα μέρη της Ελλάδας και έχουμε κοντά μας και τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στο ερώτημα εάν υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα αλλά και για το ποιοι είναι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων απάντησε: «Πολιτική σκοπιμότητα δεν υπάρχει.

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν ένα θαύμα, ξεκίνησε από δύο απλούς πολίτες μέσω Facebook. Στην Αθήνα, επειδή θα ξεφύγει από πλευράς κόσμου δεν μπορούσε ένα ή δύο άτομα να οργανώσουν το συλλαλητήριο, έτσι αποφασίστηκε να είναι υπό την αιγίδα των παμακεδονικών ενώσεων όλης της υφηλίου».

x Οσο για τους ομιλητές, έκανε λόγο για ένα ευαίσθητο θέμα καθώς όπως είπε «είδατε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήρθε ο στρατηγός και μίλησε, κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι θέλει να κάνει κόμμα, κάποιοι τον επαινούν δεν θέλουμε να έχουμε καμία εμπλοκή με άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιο πολιτικό φορέα».

«Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιοι χαιρετισμοί, προσκαλώ και τον Αρχιεπίσκοπο να έρθει να ευλογήσει το συλλαλητήριο και περιμένω να έρθουν και κάποιους ιεράρχες που θα προκαλέσουν αίσθηση».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου Αθήνας: «Ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: