27 Ιαν 2018

Τέλος στο σήριαλ της πώλησης των F-16 block 30 της ΠΑ στην Κροατία

Τέλος στο σήριαλ της πώλησης των F-16 block 30 της ΠΑ στην Κροατία

Τελείωσε το σενάριο της πώλησης των F-16 block 30 της 330 Μοίρας στην Κροατία, καθώς όπως αναφέρει η Jerusalem Post, η βαλκανική χώρα πρόκειται να αγοράσει τα F-16 κυρίως από αυτά που απέσυρε πρόσφατα το Ισραήλ.

Το παραπάνω οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον Κροάτη ομόλογό του Αντρέι Πλένκοβιτς. Η Κροατία θέλει τα F-16 προκειμένου να αντικαταστήσει τα 12 μαχητικά MiG-21 που διαθέτει πριν τα τέλη του 2020.

Η αξία της συμφωνίας φτάνει περίπου τα 500 εκατομμύρια δολάρια, η οποία θα συνοδεύεται μάλλον και απο αναβάθμιση των F-16 από την ΙΑΙ.

«Η εξέλιξη αυτή είναι μια άλλη έκφραση των βαθιών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών», δήλωσε ο Νετανιάχου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τέλος στο σήριαλ της πώλησης των F-16 block 30 της ΠΑ στην Κροατία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: