27 Ιαν 2018

Καμία μα καμία ελπίδα γέμισε ο πλανήτης γκοΐμ : Πανζουρλισμός για μία...nutella σε έκπτωση! (vid)

Καμία μα καμία ελπίδα γέμισε ο πλανήτης γκοΐμ : Πανζουρλισμός για μία...nutella σε έκπτωση! (vid)

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι πελάτες των σουπερμάρκετ Intermache, στην ανατολική Γαλλία προκειμένου να επωφεληθούν από την "εξωφρενική" προσφορά: να αγοράσουν με έκπτωση 70% την αγαπημένη τους Nutella.

"Ο κόσμος όρμησε μέσα, αναποδογύριζαν πράγματα, τα έσπαγαν. Επικρατούσε χάος" περιέγραψε μια υπάλληλος ενός σουπερμάρκετ στο Φόρμπαχ, στο διαμέρισμα Μοζέλ. "Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία", είπε ανασαίνοντας με ανακούφιση για τη "λήξη του συναγερμού".

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο η αλυσίδα σουπερμάρκετ Intermarche θα πουλάει με έκπτωση 70% τη μεγάλη συσκευασία (950 γραμμάρια) της περίφημης πραλίνας φουντουκιού που παρασκευάζει η ιταλική εταιρεία Ferrero. Αντί για 4,50 ευρώ, η κάθε συσκευασία στοιχίζει 1,41.

Η διεύθυνση των σουπερμάρκετ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το ποδοπάτημα των πελατών της, όμως η Ferrero, αντιθέτως, πήρε αποστάσεις "υπενθυμίζοντας ότι αυτή η προωθητική ενέργεια αποφασίστηκε μονομερώς" από τη γαλλική εταιρεία και εκφράζοντας τη λύπη της "για τις συνέπειες που δημιουργούν σύγχυση (...) στους καταναλωτές".

Από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη ανοίξουν τα καταστήματα, είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές από ανυπόμονους πελάτες. "Επικρατούσε τρέλα, σαν να ήταν η πρώτη ημέρα των εκπτώσεων", είπε ένας υπάλληλος του σουπερμάρκετ της πόλης Αγκενό. Πρόσθεσε ότι "υπήρξαν εντάσεις" αλλά όχι και επεισόδια.

Στο Ρεβινί-σιρ-Ορνέν, στην περιφέρεια του Μεζ, όλο το στοκ πουλήθηκε εν ριπή οφθαλμού "από τους κυνηγούς προσφορών που ήρθαν αποκλειστικά για αυτό το προϊόν", σχολίασε ένας υπάλληλος.

Σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν βίντεο όπου διακρίνονται πελάτες να ορμούν στα καταστήματα για να προλάβουν την προσφορά.

Γαλλία μια χώρα γεμάτη αλλοφύλων γιαυτό έβγαλαν και το Μακρόν, γιατί στην Ελλάδα τι έκαναν? το προσπερνάμε, και η πρώτη που έπεσε στα χεριά Οβριών στην γνωστή εβραϊκή επανάσταση που έχουν ονομάσει ψευδώς γαλλική επανάσταση,μια απο τα ίδια με με την λεγόμενη ρωσική επανάσταση ενώ ηταν εβραϊκή! στην Ελλάδα πάντως πήραν την εξουσία επίσημα μέτα τον Παπαδόπουλο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Καμία μα καμία ελπίδα γέμισε ο πλανήτης γκοΐμ : Πανζουρλισμός για μία...nutella σε έκπτωση! (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: