3 Φεβ 2018

Δήθεν άγνωστοι έστειλαν τάχα απειλητική επιστολή στον Κοτζιά – «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»! είναι σαφές πως ψεύδονται κλασική τακτική αριστερών!

Δήθεν άγνωστοι έστειλαν τάχα απειλητική επιστολή στον Κοτζιά – «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»! είναι σαφές πως ψεύδονται κλασική τακτική αριστερών!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αποκάλυψε πώς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε απειλητική επιστολή και τρεις σφαίρες χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το που εστάλη αυτή η επιστολή και το σημαντικότερο από ποιους.

Ενδεχομένως πρόκειται για προβοκάτσια απο τους ίδιους τους αριστερούς παραμονές του συλλαλητηρίου της Κυριακής ενάντια στο όνομα «Μακεδονία». Ο υπουργός Εξωτερικών είναι αυτός που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς και δείχνει πώς είναι αποφασισμένος να λύσει το ονοματολογικό αλλά επισημαίνοντας πώς αυτοί που «καίγονται» είναι οι γείτονες.

Ο Νίκος Τόσκας ανέφερε επίσης πώς ο υπουργός Εξωτερικών δέχεται επίσης απειλητική τηλεφωνήματα σε βάρος της ζωής του, αλλά και της ζωής των μελών της οικογένειας του.

Ο Νίκος Τόσκας μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 για τα μέτρα που λαμβάνει η αστυνομία ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής, την κατάσταση ανομίας στα πανεπιστήμια αλλά και τη θέση της κυβέρνησης έναντι των συλλαλητηρίων και τότε απάντησε καταφατικά στο ερώτημα εάν πράγματι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε απειλητική επιστολή για τη ζωή του.

Το όλο θέμα μοιάζει στημένο οπως φαίνεται στο βίντεο,και έβαλαν και τίτλους "ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγνωστοι έστειλαν απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά "!! ο καθεστωτικός Παπαδάκης του λέει τι να πει! αριστερά FAKE NEWS και αυτές ειναι ύπουλες υποκριτικές τακτικές αριστερών κομμουνιστών, κατα τα άλλα οι αριστεροι αποκαλούν "fake news" οτι ενοχλεί το σύστημα απο "φασιστοσελίδες" οπως αποκαλούν όλες αυτές που δεν ελέγχουν αυτοι. Υπενθυμίζουμε οτι οι ίδιοι έστησαν το θεατρο με έναν λαθρο ονόματι Αμίρ,που παράνομα πήγαν να βάλουν σημαιοφόρο αριστεροί ψευτο-καθηγητές, αλλα δεν τους πέρασε, και έλεγαν οτι οι "κακοί φασίστες" πέταξαν πέτρες στο σπίτι του! ακόμα και η μάνα (του λαθρο) γελούσε On-camera με τα χάλια των αριστερών αδίσταχτων υποκριτών! στην πραγματικότητα δεν ειναι αριστεροί "χρήσιμοι ηλίθιοι ιδεολόγοι" αυτοί που τα κάνουν αυτά, άλλα κάποιοι άλλοι που ειναι άπλα ελληνόφωνοι και δεν έχουν σύνορα ούτε πατρίδα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δήθεν άγνωστοι έστειλαν τάχα απειλητική επιστολή στον Κοτζιά – «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»! είναι σαφές πως ψεύδονται κλασική τακτική αριστερών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: