ΣΟΚ!Λαθρο τεμάχισε νεαρή Ιταλίδα. Όταν όμως ο φίλος της πάρει εκδίκηση για αυτό το τραγικό έγκλημα παρουσιάζεται ως Ακροδεξιός φασίστας!!!
ΣΟΚ!Λαθρο τεμάχισε νεαρή Ιταλίδα. Όταν όμως ο φίλος της πάρει εκδίκηση για αυτό το τραγικό έγκλημα παρουσιάζεται ως Ακροδεξιός φασίστας!!!

Το ΣΟΚ! πάει πώς όλες οι δήθεν "έγκυρες πήγες" που έχουν μασονική γραμμή και παρουσιάζουν τα γεγονότα οπως θέλουν για να χειραγωγούν την μάζα!.... Λαθρομετανάστης τεμαχίζει νεαρή Ιταλίδα 18 χρονών απο το μίσος σε λεύκες και στα ΜΜΕ παρουσιάζεται ως ένας "Νιγηριανός". Όταν όμως ο φίλος της πάρει εκδίκηση για αυτό το τραγικό έγκλημα κατευθείαν παρουσιάζεται ως "Ακροδεξιός φασίστας". Δείτε πως το παρουσιάζουν οι διαμορφωτές κοινής γνώμης και στην Ιταλία και εδώ που υπνώτισαν τους Ευρωπαίους , και αποκαλούν φασίστα όποιον διαμαρτύρεται γι αυτόν τον βιασμό της Ευρωπαϊκής κοινωνίας:

Τίτλοι: Ιταλία: Ερωτευμένος με 18χρονη που τεμάχισε Νιγηριανός ο ακροδεξιός που άνοιξε πυρ σε μετανάστες protothema.gr! η Ρατσιστικό αμόκ στη Ματσεράτα Ιταλίας zougla.gr! Ρατσιστικό αμόκ στην Ιταλία: Πυροβολισμοί εναντίον Αφρικανών www.iapopsi.gr,Real.gr - Ρατσιστικό αμόκ στην Ιταλία!!!Ρατσιστικό αμόκ στη Ματσεράτα Ιταλίας - newsweb.gr.Άνδρας άνοιξε πυρ στη Ματσεράτα της Ιταλίας - Ρατσιστικό το κίνητρο livester.gr, Αυτός είναι ο ακροδεξιός που έσπειρε τον τρόμο στην Ιταλία! paraskhnio.gr, Τουλάχιστον 4 τραυματίες από ρατσιστική επίθεση ένοπλου στην Ιταλία www.skai.gr,Ιταλία: Ένοπλη επίθεση με τέσσερις τραυματίες - Ρατσιστικά τα κίνητρα ...www.matiastanea.gr Ερωτευμένος με 18χρονη που τεμάχισε Νιγηριανός ο ακροδεξιός που πυροβόλησε μετανάστες στην Ιταλία Ελεύθερος Τύπος, Ακροδεξιός ο τρομοκράτης της αιματηρής επίθεσης στην Ιταλία ...www.newsbomb.gr,
Αυτη ειναι η κλίκα ιστοσελίδων που χειραγωγεί την μάζα με μια πρόχειρη ερευνά οι δήθεν "έγκυρες πήγες"!

Τραυμάτισε τουλάχιστον 6 άτομα, όλα αφρικανικής καταγωγής - Τσουναμι πολιτικών αντιδράσεων - Η Λέγκα του Βορρά δεν καλύπτει τον δράστη που ήταν υποψήφιος της στις δημοτικές εκλογές. Σάλο έχει προκαλέσει στη ιταλική και διεθνή κοινή γνώμη η επίθεση εναντίον μεταναστών που εξαπέλυσε ο εικοσιοκτάχρονος Ιταλός Λούκα Τραΐνι, σήμερα το μεσημέρι στην Ματσεράτα.

Ο δράστης, αφού τραυμάτισε πυροβολώντας από το αμάξι του πάνω από έξι μετανάστες που βρίσκονταν σε καφέ και στον σταθμό της πόλης, βγήκε από το αυτοκίνητό του τυλιγμένος με την ιταλική σημαία, προχώρησε σε φασιστικό χαιρετισμό και στη συνέχεια παραδόθηκε στους καραμπινιέρους.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στο παρελθόν, ο Τραΐνι ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της πόλης του με την ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά.
Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να δήλωσαν ότι ήταν ερωτευμένος με την δεκαοκτάχρονη Παμέλα Μαστροπιέτρο, την κοπέλα που δολοφονήθηκε πριν από τρεις ημέρες και το πτώμα της οποίας τεμαχίστηκε από έναν Νιγηριανό, είκοσι εννέα ετών.

Η επίθεση εξάλλου έλαβε χώρα στη Via Spalato και τη Via dei Velini, δύο περιοχές - κλειδιά στη διερεύνηση της άγριας δολοφονίας της 18χρονης, το σώμα της οποίας εντοπίστηκε τεμαχισμένο σε δύο βαλίτσες.

Οι έρευνες της αστυνομίας, μέσα από κάμερες κλειστού κυκλώματος, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 29χρονου Νιγηριανού, του Ίνοσεντ Οσεγκάλε, που γνώριζε το θύμα. Η κοπέλα είχε απομακρυνθεί από κοινότητα για την απεξάρτηση τοξικομανών και ο Οσεγκάλε είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών. Το άγριο έγκλημα προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, ενώ τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης συνέδεσαν από την πρώτη στιγμή το σημερινό περιστατικό με τη δολοφονία της Μαστροπιέτρο.

«Τσουνάμι» πολιτικών αντιδράσεων!...... απο την αριστερή κυβέρνηση και εκεί αυτο δεν το γράφουν!

Απο τους αριστερούς κομμουνιστες για τους "κακόμοιρους" λαθρο! όταν οι λαθρο έκαναν την άγρια δολοφονία της "φασίστριας" 18χρονης δεν υπήρχε καμιά πολίτικη αντίδραση!και κανένας σάλος! απο κάθε λογής αλληλέγγυους!( σάλος! κλασική λέξη που βάζουν όταν ξεσηκώνονται οι κομμουνιστές για τα αδέλφια τους τους λαθρο και οχι μονο!) αντί αυτού προσπάθησαν να κουκουλώσουν το άγριο ρατσιστικό έγκλημα της κοπέλας απο τους λαθρο στα ΜΜΕ το είδατε να το αναφέρουν πουθενά αν και έχουν περάσει 3 μέρες? εμείς δεν το είδαμε σε αυτές τις έγκυρες πήγες μαζικής πλύσης εγκεφάλου! που έπρεπε να είχαν την κατάληξη της ΕΡΤ χρονιά τώρα αντί να ειναι στις πρώτες θέσεις! αρκεί που έχουν τρελή προώθηση απο το google facebook ... Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ακροδεξιοι ειναι οσοι ειναι υπερ των φονιάδων και δεν θελουν την καταστολη της βιας που δεχετε ολη η ευρωπη απο ισλαμιστες φονιάδες .

Αγγελικηείπε...

Φασιστικη συμπεριφορα...ρητορικη μισους.. Μισαλοδοξια και αλλα τετοια. Δηλαδη αυτοι που γραφουν στους τοιχους-μισος ταξικο- αυτο δεν ειναι ρητορικη μισους?????

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications