4 Φεβ 2018

Βόμβα από Βουλευτή Τραμπ: «Tα Σκόπια πρέπει να σβηστούν από το χάρτη και να μοιραστούν τα εδάφη τους. Δεν πρόκειται για αληθινό κράτος» (vid)

 Βόμβα από Βουλευτή Τραμπ: «Tα Σκόπια πρέπει να σβηστούν από το χάρτη και να μοιραστούν τα εδάφη τους. Δεν πρόκειται για αληθινό κράτος» (vid)

Βόμβα από Βουλευτή Τραμπ.»Tα Σκόπια πρέπει να σβηστούν από το χάρτη και να μοιραστούν τα εδάφη τους»,»Δεν πρόκειται για αληθινό κράτος»

Τη διάλυση των Σκοπίων και το μοίρασμα των εδαφών τους σε Κόσοβο και Βουλγαρία προτείνει ο Αμερικανός βουλευτής από την Καλιφόρνια, Dana Rohrabacher, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής και πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Μιλώντας στο αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Vision Plus», o αμερικανός πολιτικός δήλωσε: «Η δημιουργία του κράτους των Σκοπίων απέτυχε και αυτή τη στιγμή υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να διαλυθεί και τα εδάφη του να μοιρασθούν πρωτίστως ανάμεσα στο Κόσοβο και τη Βουλγαρία. Η γνώμη μου είναι ότι τα Σκόπια δεν είναι κράτος. Λυπάμαι αλλά δεν είναι κράτος».

«Έχουν τόσες πολλές διαφορές μεταξύ τους οι εθνότητες που είναι αδύνατο να συνυπάρξουν. Προτιμότερο είναι οι Αλβανοί να ενωθούν με το Κόσοβο και οι υπόλοιποι να πάνε με τη Βουλγαρία ή όπου αλλού νιώθουν πιο κοντά. Εμείς τους στηρίξαμε όταν αποφάσισαν πριν 27 χρόνια να ανεξαρτητοποιηθούν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να ισχύει και σήμερα», κατέληξε ο πολιτικός που έγραφε ομιλίες του Ρόναλντ Ρίγκαν.

Σε ερώτηση του αλβανικού καναλιού αν τις απόψεις του τις στηρίζει η νέα κυβέρνηση Τραμπ ανέφερε ότι ο ίδιος έχει επιρροή πάνω στην εξωτερική πολιτική και ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής θα θέσει το ζήτημα.

Στις δηλώσεις του Αμερικανού βουλευτή αντέδρασε το σκοπιανό υπουργείο Εξωτερικών, ζητώντας από το αντίστοιχο αμερικανικό να απορρίψει αυτές τις απόψεις.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Βόμβα από Βουλευτή Τραμπ: «Tα Σκόπια πρέπει να σβηστούν από το χάρτη και να μοιραστούν τα εδάφη τους. Δεν πρόκειται για αληθινό κράτος» (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Το Σκοπιανο στην Αμερική είναι στο νουμερο 1.025 των προτεραιοτήτων. Σταμάτησαν να ασχολούνται με Καραγκιόζηδες. Θελουν να διαμελιστούν σε πολλά κομμάτια και αυτά τα μικρά κομμάτια θα μπουν στο ΝΑΤΟ

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: