Ψινάκης υπέρ οπαδών της ΑΕΚ: «Τους προκαλούσαν αναρχοαυτόνομοι 15 μπούφοι.Δικαιολογημένα τα μπουνίδια που έφαγαν»!
Ψινάκης υπέρ οπαδών της ΑΕΚ: «Τους προκαλούσαν αναρχοαυτόνομοι 15 μπούφοι.Δικαιολογημένα τα μπουνίδια που έφαγαν»!

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, πήρε θέση για τα επεισόδια που συνέβησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ανάμεσα σε φίλους της ΑΕΚ και κατοίκους της περιοχής του.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Marathonnews, όπου δεν είναι και τόσο αποκλειστικές, αφού οι φωνές του Ηλία Ψινάκη ακουγόταν σε ολόκληρο το Δημαρχείο.
Έξαλλος ο Ψινάκης, κατά την σημερινή του συνάντηση με τρεις Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του. «Είναι επικίνδυνη η ανευθυνότητα, ειδικά των 8 αιρετών (αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων) και του πρόεδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα.»

Δικαιολογημένα είναι τα μπουνίδια που έφαγαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Έλεος πια, έχουν σπάσει 4 βλακόμετρα σε ένα απόγευμα…
«Το πρώτο βλακόμετρο και ποιο επικίνδυνο, ρίσκαραν την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που τα πήγαν εκεί, με τέτοια ανευθυνότητα, ειδικά του πρόεδρου των συλλόγων. Δεν είχαν καμία δουλειά να πάνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο αφού η απόφαση λέει επίδοση στην περιφέρεια.
Πήγαν τα παιδιά σε λάθος μέρος ρισκάροντας την ακεραιότητα τους.

Το δεύτερο βλακόμετρο το έσπασαν κάνοντας κατάληψη και προκαλώντας τους οπαδούς της ΑΕΚ που οι άνθρωποι περίμεναν για να συζητηθεί το θέμα που τους έκαιγε και που μετά από καιρό μπήκε εντός ημερησίας.
Πως θα φαίνονταν στους δικούς μας να περίμεναν το δικό μας θέμα, όπου μετά από καιρό θα έμπαινε εντός ημερησίας και μια ομάδα φιλάθλων από το πουθενά να έκανε κατάληψη και να ανέβαλε την συνεδρίαση για το ΧΥΤΑ; Για αυτό και έφαγαν τις μπούφλες τους και ησύχασαν.

Το 3 βλακόμετρο είναι ότι όλοι αυτοί οι μάγκες που εριστικά προκαλούσαν τους οπαδούς της ΑΕΚ με εξαίρεση έναν δημοτικό σύμβουλο, της αντιπολίτευσης, με το πρώτο μπραφ που έγινε εξαφανίστηκαν σα τα ποντίκια για να μην τις αρπάξουν, εκτός από έναν που έτρεξε στις κάμερες κατηγορώντας με ότι ήμουν απών από αυτό το καραγκιοζλίκι.

Το 4 βλακόμετρο που έσπασαν, δεν τρέχω εγώ να κτίσω πέτρα πέτρα την εικόνα του Μαραθώνα και να αξιοποιήσω το brand name, πανελλήνια και διεθνώς, και να έρχονται αναρχοαυτόνομα 15 μπούφοι για μικροπολιτική και ψηφοθηρικούς λόγους και να το γκρεμίζουν. Παίζουν με την δουλειά μου και εγώ θα παίξω με τα κίνητρα τους».

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι είπε χαριτολογώντας σε δυο αντιδημάρχους, όταν επανέκτησε την ηρεμία και το γνωστό του χιούμορ, «αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, είναι μια σειρά από μ@@@@ιες που κάνουν τα ίδια άτομα, έτσι και κάνει και στραβώσει κάτι στις Βρυξέλλες από αυτές τις αηδίες που κάνουν, θα βάλω την ΑΕΚ να τους ξαναπλακώσει…».

Δημοσιογραφικά πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι πήγαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο. γνώριζαν ότι το θέμα δεν θα συζητηθεί αφού ήταν εκτός ημερησίας ,ενώ είχε υπάρξει και διαφορετική συνεννόηση στην συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τους εκπροσώπους των γονέων και κηδεμόνων .Συγκεκριμένα είχαν αποφασίσει να επιδώσουν στην Περιφέρεια Αττικής την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως αναγράφετε και στην ίδια την απόφαση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications