15 Φεβ 2018

Να ονομάσουμε το αερόδρομιο Μακεδονία κατευθείαν «Γιάννης Αντετοκούμπο»

Να ονομάσουμε το αερόδρομιο Μακεδονία κατευθείαν «Γιάννης Αντετοκούμπο»

Έκαψε φλάντζα ο Κυρ-Γιάννης, κι εμείς εξακολουθούμε να τον παίρνουμε στα «σοβαρά». Πάντως η ονοματοδοσία βάσει τουριστικής αναγνωρισιμότητας είναι μεγαλοφυής ιδέα.

Διότι ως γνωστόν ο τουρίστας όταν ξεκινάει να πάει κάπου δεν ξέρει πού θα φτάσει - από το αεροδρόμιο το καταλαβαίνει. Εγώ λέω να το ονομάσουμε κατευθείαν "Γιάννης Αντετοκούμπο" να έρχονται μιλιούνια οι Αμερικάνοι. Αλλά και τη χώρα, γιατί να την λέμε "Ελλάς";

Την ξέρει κανένας μ' αυτό το όνομα; Ενώ τον "Ζορμπάς δε Γκρηκ" τον ξέρουν όλοι.

Ας την ονομάσουμε Ζορμπαζία με εθνικό ύμνο το συρτάκι και εθνικό μουσείο την "Τριάνα του Χειλά". Αμ, και το "Ελευθέριος Βενιζέλος";

Είναι όνομα για αεροδρόμιο αυτό; Ενώ αν το λέγαμε Mousakas Airiport, και θα ήξεραν πού έρχονται οι τουρίστες και θα τους έτρεχαν τα σάλια περιμένοντας τις βαλίτσες. Μού ήρθε καλύτερη ιδέα: Mousakas & Kamaki Airport.

Να αρχίσουν να φτιάχνονται και οι τουρίστριες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Να ονομάσουμε το αερόδρομιο Μακεδονία κατευθείαν «Γιάννης Αντετοκούμπο»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: