«Σιγή ιχθύος» από τη Μελάνια για τη υποκριτική γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - Δεν ευχήθηκε καν στον Τραμπ
«Σιγή ιχθύος» από τη Μελάνια για τη υποκριτική γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - Δεν ευχήθηκε καν στον Τραμπ

Αναπόφευκτες οι συγκρίσεις με τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα, που πάντα αυτή τη μέρα αντάλλαζαν τα πιο αστεία και αγαπησιάρικα μηνύματα υποκριτικά φυσικά, τώρα πως και γιατί ένας μουσουλμάνος γιόρταζε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ειναι άλλο θέμα.

Γράφουν στο protothema.gr: Τυλιγμένη σε ένα κατακόκκινο παλτό, η 47χρονη «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ επισκέθηκε εχθές νεαρούς ασθενείς σε ένα κέντρο φιλοξενίας του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας, προκειμένου να ανταλλάξει μαζί τους καρτούλες και τους βοηθήσει να φτιάξουν διακοσμητικά για την «γιορτή της αγάπης» (τις αλλες μέρες σκοτώνονται αυτοι που γιορτάζουν μια μέρα το χρόνο?).

Αν και το look της Μελάνια Τραμπ ήταν άκρως ταιριαστό με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την ψυχολογία της. Παρόλο που διατήρησε το χαμόγελό της καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Children's Inn, σίγουρα η πρόσφατη δημόσια παραδοχή του δικηγόρου του συζύγου της ότι εξαγόρασε τη σιωπή μιας πορνοστάρ, με την οποία την είχε απατήσει ο Τραμπ, δεν την έχει αφήσει ανεπηρέαστη.

Το 47χρονο πρώην μοντέλο έμεινε αρκετή ώρα στον ξενώνα, παίζοντας με τα παιδιά που υποβάλλονται σε πειραματικές θεραπείες του Ινστιτούτου. Εκείνα έδειχναν ξετρελαμένα με την όμορφη «Πρώτη Κυρία» και της χάρισαν κάρτες και δωράκια που έφτιαξαν μόνα τους. Και η ίδια η Μελάνια ωστόσο έδειχνε να ξεχνιέται λιγάκι από τη «θύελλα» αποκαλύψεων που έχει βάλει το τελευταίο διάστημα - σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ - τον γάμο της σε δοκιμασία.

Πριν από την άφιξή της στον ξενών, η κυρία Τραμπ είχε δημοσιεύσει μία ανάρτηση, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που θα περνούσε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τους μικρούς ασθενείς. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, αν και συμπεριέλαβε στο μήνυμά της το hashtag #happyvalentinesday, δεν ανέφερε ονομαστικά τον σύζυγό τους ούτε έκανε την οποιαδήποτε νύξη για τυχόν σχέδια που θα είχαν τη «μέρα των ερωτευμένων».

Πολλοί χρήστες στα social media σχολίασαν την «παράλειψη» λέγοντας ότι το προηγούμενο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, φρόντιζαν πάντα να στέλνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαριτωμένα και «αγαπησιάρικα» μηνύματα ο ένας στον άλλον, που περιλάμβαναν από αφιερώσεις τραγουδιών μέχρι throwback φωτογραφίες. Πάντως τα περισσότερα σχόλια στα social media ήταν υποστηρικτικά για τη Μελάνια, δικαιολογώντας την απόλυτα που - μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις - προτίμησε να τηρήσει σιγή ιχθύος σχετικά με τη συγκεκριμένη μέρα.

Οι Πολλοί χρήστες στα social media ειναι κουτσομπόληδες να κοιτούν την δικιά τους ζωή το προηγούμενο προεδρικό ζεύγος ηταν ότι λέει το σύστημα γιαυτό! οι "ναζι" όπως έλεγαν τον Τραμπ μέρα νύχτα πριν εκλεγεί δεν γιορτάζουν υποκριτικές εορτές !!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications