2 Φεβ 2018

Μαύρο χιόνι στη Σιβηρία – Έκπληκτοι οι κάτοικοι, τι λένε οι ειδικοί

Μαύρο χιόνι στη Σιβηρία – Έκπληκτοι οι κάτοικοι, τι λένε οι ειδικοί

Tο μαύρο χιόνι που έπεσε στην πόλη Ομσκ στη Σιβηρία προκάλεσε την έκπληξη των κατοίκων, που άμεσα εξέφρασαν φόβους για τις αιτίες για το φαικνόμενο.

Σε ανακοίνωσή του, το τοπικό υπουργείο περιβάλλοντος γνωστοποίησε ότι εκδόθηκαν προειδοποιήσεις προς τις τοπικές βιομηχανίες για να εμποδιστεί ένα τέτοιο φαινόμενο.

Πλέον, βρίσκονται αντιμέτωπες με την επιβολή προστίμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή πέφτει μαύρο χιόνι, καθώς το φαινόμενο είχε επαναληφθεί το 2014. Τότε οι κάτοικοι απέδωσαν το πρόβλημα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Ωστόσο, οι τοπικές αρχές, αποδίδουν το φαινόμενο στις κακές κλιματολογικές συνθήκες και τα βιομηχανικά απόβλητα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μαύρο χιόνι στη Σιβηρία – Έκπληκτοι οι κάτοικοι, τι λένε οι ειδικοί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: